- Konu Yazar
birçok scooter kullanan arkadaşımız gibi bende keeway grubunu seçtim gerekse orta düzey fiyatı gerekse onlar kadar olmasada (abileriyle suzuki ,yamaha ,kawasaki gibi firmalarla scooter olarak boy ölçüşebilecek) gerekse tatmin edici (150 cc - 12.5 hp) (keeway matrix super sport 150 cc modeli) performansı ile bir scooter için ideal bir oran diye düşünüyorum.bu motorların haricinde çinden gelen furyayla ucuz mal teknolojisiyle birleştirilmiş bildiğim kadarıyla (mondial gibi) çin asıllı olarak getirilip türk damgasıyla buluşup haydee diye sokağa atılıp neredeyse pazarlarda don satan satıcılarımız gibi motora binilip satılacak dereceye geldi...öyleki her gören benim motorumuda çin bu ya bırak bu işleri diyip uzaklaşıyor...bu insanların gözlerimi kör:cyclopsan yoksa işin içinde dünyayı saran çin fırtınasımı var çözemedim... zaten bir çok ünlü markanın scooter hatta onların artık scooter değil maxi scooter diye sattıklarını biliyoruz fakat bizim gibi scooter kullananlar arasında bu diyaloglar hep yaşanıyor...yorumlarınızı bu konu içinde darbe almış bir çok özellikle scooter kullanıcısından bekliyorum... sizce olay neden olmuştur yada neden kaynaklanır...yorum sizin:queen: