Cevap Niteliğinde CBR 125 Videoları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana sanki o yatan cbr 125 deil!!! nsr 125 gibi geldi dikkatli bakınca anlaşılıyo yoksa yanlışmı gördüm??

bartender07' Alıntı:
bana sanki o yatan cbr 125 deil!!! nsr 125 gibi geldi dikkatli bakınca anlaşılıyo yoksa yanlışmı gördüm??

NSR ve CBR birbirlerine cok benziyor ve karistirdigin cok dogal birsey ama filmde gorunen motosiklet bir CBR.

Bu resimde CBR oldugunu belirten bolumlere kirmizi ok koydum.

1. NSR kasasi kapali ve ustunde kocam harflerle NSR yaziyor. CBR kasasi acik ve motor parcalari gorunuyor
2. NSR oturak bir parca. CBR oturagi 2 parca ve kademeli.
3. Boya deseni CBR. CBRin ustunde "Honda kanatlari" var, NSR ustunde bunlar yok.

two.jpg

6.jpg

baska farklar var (mesela aynalar, fren diskleri, arka kol, depo ve kasa parcalari) ama bunlar filmde gorunmuyor.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
cbr 125 mobilet

hocam bunu beldesanmı yaptı. mükemmel yaaaa. böyle mobilet olmaz yaaaaa. tebrik ederim beldeyamacıları.

Son düzenleme:
Kim hortlarttı ya dur bende hortlatayım.
HORT :) (Bunu akiradan gördüm hep yapmak istemişimdir ::winkwink)

Bu motoru yatırmak o kadar da zor değil. Istanbulun virajlarında ben de elimde olmadan ögrendim yatırmayı.
Bu arada ben en fazla 130 gördüm bu motorla düz otoyolda ama genelde 100-120 ile sol şeritten kaptırıp gidiyorum. Yani anlayacağınız 2-3 saniyelik bir iş değil. Bence mükemmel bir makine. Ama 130'dan sonrasının tehlikeli olacağı kanısındayım.

jillian2apj1.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
süslü bir mobiletten beklenenden fazla şeyler yapıyor ve benim insanım cesurdur bu motora biner düşüncede raceden düştüm der ortada dolaşır ben sahsen çocuğuma bunlardan almam ömrü boyunca sakat yaşamaktansa iyi bir makineyle melek olsun :cat:

Ooyyy cevaba bak..... :cat::cat::cat::cat::cat::cat:

ah pro ahh...2005 te böyleydin...

Prometheus' Alıntı:
Daha önceki başlıklara ben de 2 3 resim yollamıştım, üstünde sürücünün yer aldığı. Cidden çok küçük :(

tarih 23.01.2005 ilgili konu MD den alıntıdır...

Bizim Pro cbr hakkında yorumlar yapmış...tesadüfen gördüm...bu arada cbr ile alay edilen bir topik...yakalandın PRO...:p

cbr125stablier.jpg

şimdi 2006 da makinayı alınca bayağı değiştin...:bounce:

md linkinide atmamı istermisin...:queen:

dünkü motorcusun hep söylerim...:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vaaaay 3 tekerlekli cıbır mete abüüü bu motur akülümüüüü

benim yeğen bebek masasında yemek yemiyo sizin şu cıbırı verenizde karnını doyursa kerata..

abiler ben onu bunu bilmiyomda motor benim altımdayken yokuş aşağı 120 den fazla gitmiyo:silent::silent:

ben mi götüremiyom o mu gitmiyo bilemicem orasını:silent::silent:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar