Cevabının kafamı karıştırdığı bir soru:Giyim-kuşam üzerine

Kasktan sonra en önemli koruma kıyafeti hangisi?

• Böbrek koruma(tam adı ne bunun ya )

Oy: 0 0.0%
  • Bot

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
birkere böbrek ve sırt koruması cok önemli.ayrıca motoru bu mevsimde kullanıyorsan kesin eldiven ve dizlik gerekli

selam arkadaşlar...cehaletimi bağışlayın ama öğrenmek için burdayım,yardımlarınızı bekliyorum... yeni yeni giriyorum da bu motor işine..ilk sorum balaklava nedir ve ne işe yarar..ikincisi bellik dediğinz şey nasıl bişey..yazın gerek varmı takmaya?bunların fotoğrafları varmı bir yerde..ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

Balaklava; Kask ve montun kapatamadığı, özellikle boğaz, yüz, burun, yanaklar, kulaklar ... gibi yerleri
rüzgar ve soğuktan koruyan yaklaşık 3 mm. kalınlığında bir yüz koruyucusudur.

Bellik ise; motosiklette giderken belimizin bir kısmı açık kalır veya rüzgar bel bölgesinden içeri
girmeyi başarır. Eski büyüklerimizin bellerine kuşak sardıkları gibi sarılır.

Muhtelif yerlerinde düşünce koruma yapan genelde yumuşak kısımları vardır. Bazıları sırtın bir
miktar üstüne çıkarken bazıları da enseye kadar uzun olanları mevcut olup eklemli kısımlardan imal edilmişlerdir.

Forumu biraz gezerseniz alışveriş linklerine rastlayacaksınız. Fotoğraflarını görebilirsiniz.

eveeeeet bugün "fromalanya" ve "aythakan" ın önerdiği mağazaya gittim ve malzemelerimi aldım.
probike balaklava 25 milyon
ufo mafsallı dizlik 45 milyon
probike deri eldiven(parmak içi süet ve düşmelere karşı korumalı) 40 milyon
probike bellik(sırtın ortasına kadar çıkan sert koruması var,iç tarafında sıcak su torbası koyabileceğiniz yer var.şirin bi şey :) )45milyon

toplam 145 milyona soğuktan tamamen ve düşmelerden nispeten korunmuş oldum.çok yüksek bir fiyat değil arkadaşlar.sağlığımızdan daha önemli hiç bir şey yok.almayı düşünenlere duyurulur.
bunun borcu biter bitmez sağlam bir kask(yarım kask kullanıyorum) ve ceket var sırada.

ben fiyatını öğrendikten sonra montu gereksiz bulmuştum.giyerim deri montumu olur biter diye planlıyodum.bakalım bi dahaki yaz motorum olursa deri mont la duruken bi düşcem motordan bakiyim acıyomu :cherry: diye.

montlarda düşmeye karşı gerekli önlemler var.gerçekten fiyatı pahalı bana gittiğim mağazada 300 euro dan başlıyo dediler.ama yine de gerekli bir şey bence.
2.el ya da imkanın varsa yurtdışından bakabilirsin daha hesaplı olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bellik - Güvenilir bir kask - Yaz Kış kullanabileceğin bir mont - Yağışlı havalarda pantolon üzerine giyebileceğin yağmur yemeyen bir tulum ( Ben kumaşını aldım kız arkadaşım dikti üzerinde yağmur damlası durmuyor bile ) ve dizlik

işte uzzy sorduğum kızarkadaşın bu, ne tulumu diktilerse kızzzzzzzzzzz arkadaşınız

Bellik - Güvenilir bir kask - Yaz Kış kullanabileceğin bir mont - Yağışlı havalarda pantolon üzerine giyebileceğin yağmur yemeyen bir tulum ( Ben kumaşını aldım kız arkadaşım dikti üzerinde yağmur damlası durmuyor bile ) ve dizlik

işte uzzy sana sorduğum ve hatırlamadığın kız arkadaşın ne tulumu diktiyse sana kızzzzz arkadaşın

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar