Çete yüzünden motoru düşürdüm.

Rumeli Kavağı - Rumeli Feneri'ne çıkan dar ve trafiği olmayan yokuşu çıkarken 20 m kadar ileride yolu kesmiş 4-5 adet köpek çetesi ile karşılaştım.Panikle geri dönerken motoru düşürdüm.Scooter olduğu için ayakta kalabildim ve hemen kaldırıp oradan uzaklaştım.Aynadan baktığım kadarıyla köpekler pek reaksiyon vermeden arkamdan bakıyor gibiydiler.
Acaba bu ve benzeri durumlarda aralarından geçilmeli mi?
Bilgili ve tecrübeli arkadaşlar varsa düşüncelerini aktarırlarsa sevinirim...
(Düşme sonucu tahmini gidonun çarptığı sol bacakta ve sağ dizde morluk oluştu.)

geçmiş olsun çok fazla tepki verme köpeklere sonuçta motorun var kovalayıp yakalayamazlar seni

Ben olsam motoru bırakıp kaçardım, iki sene önce sol bacağımdan bir köpek ısırmıştı ama eti koparmıştı tabi doktorlar köpek kuduz olabilir filan deyince dünyanın iğnesini yemiştim..

geçmiş olsun arkadaşım bence korkma o kadar. ve yanlarından geçerken gözlerine bakma. normal, bi şey yokmuş gibi geç git... peşinden gelseler de hiç tepki werme. tecrübe konuşuyor burada :p ben ara sokaktan gidiyordum yayan. 3 köpek çıktı karşıma koca koca. tırstım doğal olarak. yavaşladım biras biri dişlerini gösterdi kafamı çevirdim hemen. karşı tarafa geçtim bi şey yokmuş gibi dewam ettim. hiç de bişi olmadı.

vaala çok komik dicem kusura bakma kardeş
yani onlar senden sen onlardan korkuyon dedikleri gibi bakmadan geçiceksin okadar

ya bunu artık aşamadıkmı arkadaşlar köpekler hareket ettiklerinde durun yada panik yapmadan aynı hızınızda seyredin durduğunuzda ztn o arkadaşlarda aynı şekilde duracaklar motorları farklı gördükleri için bence bu şekilde davranıyorlar. .

Köpekler giden aracı zayıf bir mahlukat kabul edip saldıracaklardır ( Bizzat çok kez yaşamış biri olarak söölüyom.). BU durumda ne yapılır .. Baktınız manyak manyak havlayıp seni kovalıyorlar. Motosikleti durdurup. hemen " sizi namususzlar sizi gidi.. mınıng mınıg deyip bağırarak birde yerden taş bulursanız köpeklere fırlatarak kaçırtabilirsiniz.. (denenmiş ve yüzde 85 başarılı olunmuştur )Taş yoksa yerde alıyormuş gibi yapın.. (arkanızı kollamayı da unutmayın atlar matlar biri.. neme lazım ..:mrgreen: )

Bende yazın öyşe bisikletin jantını kırmıştım kaçacam diye kaldırma atladım:)Geçmiş olsun:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çete deyince ben de bişey sandım,"levyeyi kapıp geleyim" diyecektim az daha:)

bu şerefsizler seyir halindeyken düşman oluyolar ama hemen akabinde duruncada salya sümük sırnaşıyolar :mrgreen:

motoru üstlerine sürünce kaçıyorlar :mrgreen: bi tane kurt köpeği 50 60 km hızla yanımdan gelmiştibi kere :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar