Çete yüzünden motoru düşürdüm.

Katılım
16 Ağu 2007
Mesajlar
30
Rumeli Kavağı - Rumeli Feneri'ne çıkan dar ve trafiği olmayan yokuşu çıkarken 20 m kadar ileride yolu kesmiş 4-5 adet köpek çetesi ile karşılaştım.Panikle geri dönerken motoru düşürdüm.Scooter olduğu için ayakta kalabildim ve hemen kaldırıp oradan uzaklaştım.Aynadan baktığım kadarıyla köpekler pek reaksiyon vermeden arkamdan bakıyor gibiydiler.
Acaba bu ve benzeri durumlarda aralarından geçilmeli mi?
Bilgili ve tecrübeli arkadaşlar varsa düşüncelerini aktarırlarsa sevinirim...
(Düşme sonucu tahmini gidonun çarptığı sol bacakta ve sağ dizde morluk oluştu.)
 
Katılım
24 Ağu 2008
Mesajlar
345
geçmiş olsun çok fazla tepki verme köpeklere sonuçta motorun var kovalayıp yakalayamazlar seni
 
Katılım
13 Haz 2008
Mesajlar
1,331
Ben olsam motoru bırakıp kaçardım, iki sene önce sol bacağımdan bir köpek ısırmıştı ama eti koparmıştı tabi doktorlar köpek kuduz olabilir filan deyince dünyanın iğnesini yemiştim..
 
Katılım
11 Eki 2008
Mesajlar
113
geçmiş olsun arkadaşım bence korkma o kadar. ve yanlarından geçerken gözlerine bakma. normal, bi şey yokmuş gibi geç git... peşinden gelseler de hiç tepki werme. tecrübe konuşuyor burada :p ben ara sokaktan gidiyordum yayan. 3 köpek çıktı karşıma koca koca. tırstım doğal olarak. yavaşladım biras biri dişlerini gösterdi kafamı çevirdim hemen. karşı tarafa geçtim bi şey yokmuş gibi dewam ettim. hiç de bişi olmadı.
 
Katılım
29 Eki 2008
Mesajlar
1,737
vaala çok komik dicem kusura bakma kardeş
yani onlar senden sen onlardan korkuyon dedikleri gibi bakmadan geçiceksin okadar
 
Katılım
22 Kas 2008
Mesajlar
2,354
ya bunu artık aşamadıkmı arkadaşlar köpekler hareket ettiklerinde durun yada panik yapmadan aynı hızınızda seyredin durduğunuzda ztn o arkadaşlarda aynı şekilde duracaklar motorları farklı gördükleri için bence bu şekilde davranıyorlar. .
 
Katılım
1 Tem 2006
Mesajlar
432
Köpekler giden aracı zayıf bir mahlukat kabul edip saldıracaklardır ( Bizzat çok kez yaşamış biri olarak söölüyom.). BU durumda ne yapılır .. Baktınız manyak manyak havlayıp seni kovalıyorlar. Motosikleti durdurup. hemen " sizi namususzlar sizi gidi.. mınıng mınıg deyip bağırarak birde yerden taş bulursanız köpeklere fırlatarak kaçırtabilirsiniz.. (denenmiş ve yüzde 85 başarılı olunmuştur )Taş yoksa yerde alıyormuş gibi yapın.. (arkanızı kollamayı da unutmayın atlar matlar biri.. neme lazım ..:mrgreen: )
 
Katılım
24 Şub 2008
Mesajlar
1,958
Bende yazın öyşe bisikletin jantını kırmıştım kaçacam diye kaldırma atladım:)Geçmiş olsun:rendeer:
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
23 Tem 2007
Mesajlar
5,610
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çete deyince ben de bişey sandım,"levyeyi kapıp geleyim" diyecektim az daha:)
 
Katılım
13 Ağu 2006
Mesajlar
3,044
bu şerefsizler seyir halindeyken düşman oluyolar ama hemen akabinde duruncada salya sümük sırnaşıyolar :mrgreen:
 
Katılım
6 Ara 2007
Mesajlar
950
motoru üstlerine sürünce kaçıyorlar :mrgreen: bi tane kurt köpeği 50 60 km hızla yanımdan gelmiştibi kere :queen:
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst