cesur motosikletçi

ben bunu facede izledim herif ölümüne susamış galiba ölmek istiyor denilebilir çünkü aralara çok daliyor kamyonun birinin ufak bir hareketi motorun sıkışması demek aralardayken

aralra felan dalması değilde o ne kadar çok kamyon öyle onlar dikkatimi çekti :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Soytarı diyorum genelde ben bunlara.

TOST yapılmak için çaba ediyor ama hayırsever kamyoncular iş başında degiller:)

Bu tip arkadaşlar için kullanılabilecek bir çok kelime var. "Cesur" o kelimelerden biri değil...

Simdi düşünüyorum da o hız da dengeyi kaybetse yada kamyoncu bi sıkıştirsa ne olur acaba. Neyseki şansı varmış böyle bisey olmadı.

arkadaşın vadesi gelmemiş bence o yüzden arkadaşlar :) yada azrail arkadan kovalıyoduda ondan mı kaçıyor acaba ? bizmi göremedik :) acelesi varmı yok mu bilmem ama ben izlerken gerildim

Ölmek isteyen motorcu nasıl olur sorusuna en iyi örnek video bence.İtalyada yaşıyor olması, tüm şoförlerde belli bir motosiklet kültürü olması açısından büyük bir şans.Hiçbiri çizgilerini bozmuyor.Bir kamyon şoförünün kornaya basınca yol vermesi bile çok ilginç.İyi ki bir Türk tır şoförüne denk gelmemiş.Sürüşü her şeyiyle hatalarla dolu.Virajlara girişi bile yanlış.Sanırım yol boyunca yaptığı tek doğru hareket sağa dönerken sinyal vermesi.Bence de fazla yaşamaz.Sonra diyorlar ki motosiklet mi? aman çok tehlikeli sakın! E sen böyle kullanırsan çok tehlikeli tabi kiii..

marifet orda degil burda yani türkiyede kullanmak. çekirge bir kere bile sıçrayamaz. imamın parmagını yer

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Bir sıçrar, ikincisi şüpheli...

Kimine göre cesur, kimine göre iyi sürücü.
Bana göre beyni olmayan bir sürücü...

Allah, kimseyi yolda bu tip sürücülerle karşılaştırmasın. Başa beladır çünkü

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar