Çeşme sahil ve Sakız adası manzaraları

Merhaba arkadaşlar dün motorumu ve kankam Yusuf'u kaptığım gibi düştük yollara,sıkı giyinip ufak çaplı bir gezi ve piknik gibi bişey düşündük.Havalar yağışlı ve soğuk olduğundan dolayı 1 haftadır motorum yatıyordu ve artık içimde ki ses yükseliyordu ve bende karşı gelmeyip o sese kulak verdim:)yön tayini yapamadık aslında gezilecek çok yer var ama Sakız adası(Chios) manzarası güneşli bir havada kaçmaz diye düşündük.Arasıra Türkiye'nin en uç noktalarından biryer olan Çiftlikköy Domuzçukuru mevkisine oturup bişeyler içer denizi seyrederiz yine öyle bir gün oldu.ilk olarak Ovacık köyü Azmak plajına gittik,yolları motorlar için keyifli bir yol..karşınıza birkaç köpek çıkıyor ama ben kaçmak yerine hep durmayı tercih ettiğim için tehlikeli olmadı motoru susturunca bize karşı ilgileri de azalıyor hayvancıkların...

İyiymiş,İstanbul kar buz=trafik keşmekeşi yani herzamanki kaos.
Siz kendinizi kurtarın yeter.

güzel gezi olmuş teşekkürler izmir'i özledim nese çarşamba akşamı oradayım artık :)

şimdi sırada Çiftlikköy'den Sakız adası manzarası...fotoğraf çekerken altımızdaki sulardan ördek sürüsünün güneye göç etmelerine de tanık olduk:cyclopsan

umarım beğenirsiniz...

---------- Post added at 14:00 ---------- Previous post was at 13:45 ----------

bunlardan benim canon'dan Yusuf'un profosyonel kadar olmasada bana yetiyor işte:wiinkk:

arkadaşım Yusuf işbaşında bütün gün fotoğraf çekse sıkılmaz herhalde:p

bahar aylarında Chios'tan Çeşme fotoğraflarını paylaşmak üzere hoşçakalın

çok güzel manzaralar hemen her hafta gelmemem rağmen özlemişim çeşmeyi ,tiryakilik yaratıyor çeşme ,fotolar için teşekkürler

yakın zamanda çekmiş olduğum fotoğraflarla devam etsem bir sakınca yoktur sanırım,bu yağmurlu zamanda güzel havadaki özgürlüğü hissetmek,onu yaşamak ve ona değer vermek gerek diye düşünüyorum:)

yorum yok diye zannetmeyinki takipte degil konu. Guzel paylasımları zevkle takip ediyoruz, sizde gezilere ve fotograflara devam edin yeter

Baharda oralarda keklikler oluyor, yavrularını alıp gezmeye çıkıyorlar. Ailecek çok ekmek ufaladık önlerine kaçtılar, biz gidince gelip yiyorlar.
Manzara harika havası denizi harikadır, paylaşımlarınız için teşekkürler, burnumuzda tütüyor Çeşme.

yorum yok diye zannetmeyinki takipte degil konu. Guzel paylasımları zevkle takip ediyoruz, sizde gezilere ve fotograflara devam edin yeter

bir kaç ufak gezilerimiz oldu ama arkadaşım profosyonel fotoğraf makinasını almamıştı ve bende malesef makinanın pillerini evde şarjda unutmuşum ILDIR Erythrai antik harabelerine gittik deniz kenarları ufak koylar zaten kaçış noktalarımız...bakalım cep telefonuyla neler çekebilmişim biraz zaman alıcı bir iş buraya fotoğraf eklemek artık parça parça devam ederim ilk fotolar Alaçatı surf okullarının 16.01.2012 tarihinde ki sessizliği...burası yaz sezonunda surfun kalbi konumundadır.

---------- Post added at 03:26 ---------- Previous post was at 02:34 ----------

Ildır koyları,Karareise giden yol üzeri balık çiftliklerinin olduğu yer...burada su üzerinde taş kaydırma yarışması yapıyoruz:p

yolda fotoğraf çekmedik aslında süper manzaralar var ve 40km civarı yol geldik buradan geriye dönüyoruz Karaburun yarımadasını dönmeyi hedefliyorduk ama koylarda tıkınmakla epey zaman harcadık ve hava güneşli olması aldatmasın ellerde eldiven olmadan gidilmiyordu.
Yusuf%Murat

içeriye giriyoruz...

yukarıya çıkıyoruz kilisenin olduğu yere geçmek zorlaşıyor ağaçların arasından patika çok dar

çektiğim resimlerden seçmece yapıyorum manzaraların en net çıkanlarını paylaşıyorum...

kiliseden geriye kalanlar

yukarıdan manzara harika

ex&matrax

22.01.2012yi böyle geçirdik paylaşmak için fırsat bulamamıştım ama taze resimlerimde var:king:

Son düzenleme:
Kocaeli İl Temsilcisi
ehhh ben size ne diyeyim elinize kolunuza tekerinize sağlık güzel kareler gerçekten ,içim açıldı akşam akşam :)

Elinize ayağınıza sağlık. Kartpostal gibi resimler. Sizinle birlikte ben de turlamış gibi oldum. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar