Cep telefonuyla motorunuzu izleyin...

gerçekten çok güzel bi gelişme motosikletin güvenliği açısından ayda 6 ytl makul bi fiyat.yakında turkcell de yapar bunun gibi bişi.

hakkatten guzel fikirmis Gultekin abi , bu sistemi kiz arkadasima takacam ben :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gültekin kankam eline sağlık elektrikten sonra bulnan en pratik çözüm,teşekkürler

Bu gün GaziOsmanPaşa'ya gidip gelen bir arkadaşa verdim telefonu, şu an her hareketini izliyorum.
Bazen nokta atışına yakın sonuçlar veriyor.

34s19v7.jpg

elinize sağlık çok iyi fikir kutlarım
yannız cep telefonu sarj olayı için pratik bir çözümünüz varmı merak ettim?

bizim hatun bunu görürse benim motora kesin takar :mrgreen: :mrgreen: ne yaptın usta yaaa :queen:

bizim hatun bunu görürse benim motora kesin takar :mrgreen: :mrgreen: ne yaptın usta yaaa :queen:

canım sen hazır profilodayken hemen 2 tane avea hat al bence daha fazla geç kalmadan... :queen: :queen: :queen: :queen:

Bu gün GaziOsmanPaşa'ya gidip gelen bir arkadaşa verdim telefonu, şu an her hareketini izliyorum.
Bazen nokta atışına yakın sonuçlar veriyor.

gerçekten harika hemde çok uygun, teşekkür ederiz paylaştığın için... :rendeer:

Son düzenleme:
helal olsun abicim tee ne zamandır olan bir servisi görmemizi sağladığın için çok teşekkürler... motora bir tane şart oldu takmak

bu gun sigorta sirketimi aradim hirsizlik haric herseye variz diyorlar..uzuldum fena oldum..bi garip oldum...uleyn hirsizlik icin sigorta yaptirmak istiyorum dedim ighhh mighhh ettiler...bir arastirip bana doneceklerini soylediler...ayip yawww...
tam umitlerim tukendi derken yardimima gultekin baba kostu...bence cok faideli bir uygulama...tesekkurler gultekin patron...tesekkurler...

Eh bi kişi yakalnır ya sonrası sistemi duyan Hırsız İlk motoru kolaçan eder Bi yerinde Telefon varmı yokmu diye :)

Bide hırsıza cep telefonu hediye etmiş oluruz :p

Son düzenleme:
Arkadaşlar sahibinden.com da gezinirken bir ilan buldum belki konuyu inceleyecek arkadaşların işine yarar :)

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...i-fiyata-29476002/detay?source=promotion_hpva

Alet biraz büyük gibi geldi bana.

Ama asıl konuya biraz pratik katıyım dedim.
31274534f2s.jpg

Resimdeki alet bir dinleme cihazı kibrit kutusu kadar ha var, ha yok.
Bu alet sinyal verebiliyor ve uzun süre dayanabiliyor. bi tel yerine bunu motora yerleştirsek daha mantıklı değilmi? hem dinleme olayıda baya işimize yarar.

Sahibinden ilan linki: http://www.sahibinden.com/ilan/alis...nleme-cihazi-sim-kart-girisli-31274534/detay?

Süper Moderatör (BBRR)
o günden bu güne alanda daralma oldumu ??

bide bizi çok ihmal ediyon :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar