Ben şahsen görüşlerinize katılmıyorum ama bazı tecrübeleriniz su götürmez gerçektir. Tecrübelerinize tecrübelerimle madde madde yanıt vermek istiyorum izninizle.
Samsung Galaxy Ace 'yi diğer telefonlarla kıyaslarken orta sınıf bir telefon olduğunu göze alınız sonuçta yapılırken maliyet ve performansı buna göre hazırladılar diğerlerine göre yavaş ve zayıf olduğu yönler orta sınıf bir telefon olmasındadır.
*Telefona ait bir çok rom var işletim içindeki mevcut sisteminden sıkılırsanız bir çok alternatif ile daha eğlenceli bir hale sokabiliyorsunuz.
*Telefonun çalmama sorunu özellikle avea ve vodofone de baş gösteriyor o hatlar genelde kapalı mekanlarda çekmiyor hattın Turkcell ise yine aynı sorun varsa işletim sisteminizi güncelleyin sorun ortadan kalkıyor.
*Şarj problemi bir çok akıllı telefonun sorunu (S2 ve S3 hariç) ve ilk aldığınızda 2 gün gitmesinin sebebi telefonun belleğinin o zamana göre daha az dolu olmasındandır bellek doldukça daha fazla enerji tüketecek böylece daha az gidecek şarj bunun çözümü daha güçlü bir batarya yada arka planda çalışan uygulamaları kapatmak. bu şekilde tasarruf yapabilirsin.
*bazı uygulamalarda reset atma sebebi çok derin bir mevzu sana söyle özetliyim teknoloji sürekli yenileniyor yeni uygulamalar daha fazla bellek istiyor sonuçta ace de belli bir belleğe sahip reset atması normal yetmiyor artık o belleği uygulamayı çalıştırmaya zaten yeni uygulamalar yeni telefonlar satmak için çıkar kapitalizmin bir oyunu bu.
*soyulma olayı kullanıma bağlı değişiyor ben 1 sene telefonu kılıfta taşıdım ekranda koruyucu yapışkanıda yoktu ne bir çizik nede bir plastik aksamı soyuldu son zamanlarda biraz dikkatsizim olan soyulmalar ondan oldu ve her telefonun deforme olma süresi var olmayanı görmedim ben ve yoksa şirketler nerden para kazanacak.
*satamama konusu su götürmez gerçek sonuçta her ay desem yeridir yeni modeli çıkıyor fiyatının düşmesi normal birde şu aralar akıllı telefon alacak insanlar ikinci el almaktansa bir çok kampanyadan faydalanarak 0 almayı tercih ediyor ve neden kullanılmış telefon alsınlar ki bu kampanyalar varken?
ace'den bende bazen memnun kalmadığım zamanlar oluyor ama bu telefonun kötü olmasından değil teknolojinin sürekli yenilenmesinden kaynaklanıyor bir önceki telefonumuda bu yüzden değiştim bana göre o daha iyi ama teknolojiden eğer faydalanacaksam bundan almam gerekiyor bir teknolojik üründen istediğiniz zamanda istediğiniz şekilde faydalanmanın tek yolu yenisini almaktır

) Teknolojiye boşuna eskiler nimet demiyor öyle bir nimetki ekmekten hızlı eskiyor bayatlıyor artık

)
benim görüşlerimde bu şekilde alacak insanlar değerlendirirken bu romanımı okusunlar biraz uzun oldu ama k.bakmayın

) okuduğunuz için t.ederim.