Cep Telefonu Yardım

Arkadaşlar yeni bir telefon almak zorunda kaldım telefonum baraja düştü ve bozuldu :( Allahtan yeni değildi ve pahalı bir şey değildi şimdi gelelim asıl konumuza yeni bir telefon alacağım MAX LİMİT:500 TL
Dokunmatik olmasını istiyorum
Wifi ve 3g olmadan olmaz özelliklede wifi
Flaş olsada olur olmasada kamerada en az 3mp olsun
Android işletim sistemi olsada olur olmasada fark etmez
kapasitif ekranı olsun :)

Aklımda bir kaç model var aslında
1.Samsung Monte
2.Vodafone 945
Yada sizin önerdiğiniz modeller olabilir arkadaşlar lütfen yardımlarını bekliyorum.

Bana Cep telefonu deme demmmee :( anım kötüdür cvp veremicem :salut:

monte kullandım kessinlikle tavsiye etmiyorum

bunu düşünebilirsiniz. Arkadaşımda vardı bundan. Yeterli bir telefon. Kurcaladığım kadarıyla kasma falan da yapmadı ve gözüme görünen kötü bir yanı falan da olmadı :wiinkk:

dostum ben samsung galaxy ace kullanıyorum bu telefonun bir üst modeli var yine aynı ama i versiyonu "samsung galaxy ace i yada s5830i " olarak bak 550 tl çok rahat şekilde bulursun çokta kullanışlı bir telefon :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O telefonlarin bütün özelliklerine gerçekten ihtiyaç duyuyormusunuz?

Galaxy ace bak kardesim baska telefon tanımam üstüne 5 mp kamera var 500 tl ye bulursun

vodofone 945 alma derim önermem çok kötü bir telefon +işlemci hızı felan düşük..

O telefonlarin bütün özelliklerine gerçekten ihtiyaç duyuyormusunuz?

Wifi ve 3g evet :)

dostum ben samsung galaxy ace kullanıyorum bu telefonun bir üst modeli var yine aynı ama i versiyonu "samsung galaxy ace i yada s5830i " olarak bak 550 tl çok rahat şekilde bulursun çokta kullanışlı bir telefon :)

Abi ACE süper ya bir tanıdığımda varda ona bütçe yetmiyor galiba indirimde falan bulurum inşallah :)

Süper Moderatör (BBRR)
son trend ne ise onu al 2 ay sora değiştirir yenisini alırsın ...:p
wifi 3g nedir.. alo dersin, diyomu tamamdır.. mesaj bile yazmayan benim gibi biri için en iyi mobile telefon şarjı en uzun gidendir .. o yüzden nokia 5110 umu çok ararım

:D yaw evde wifiden internette takılıyorum wifi lazım :D 3gde lazım :D 3310 motorun deposuna düşse motorun deposunu göçertir gibime geliyor :D

haklisin su an 5830 i den yaziyorum (wifi ile) 300mb ram her turlu oyun yercekimi sensoru(3 boyutlu ). 3.5g android akilli telefon sinifinda isiya duyarli dokunmatik ekram 5 mp ve flasli kamera ayrica telefpnu root yaparak her turlu izini verip telefonunu bir galaxy s 2 gibi kullanabilirsin. sarji cok iyi surekli 3 boyutlu oyun oynuyorym yinede iyi gidiyo yalniz bi sorun var 5830 guzel telefon onun rami 280 ama onun islemcusi benimkinden guzel benim islemcim galaxy y nin islemcisi yoksa harika telefon sadece (i)yaziyo o kadar :)tavsiye ederim

Aveadan taahhutlu telefon aldım Asha 303 dediğin butun ozellikkler var ve telefon bedava :D Paran cebinde kalsın

ASha 303'ün tipi hoşuma gitmiyor hocam ya ::) SAMSUNG GALAXY ACE 5830İ alıcağım Alicebbar abi ilk önerdiğin için çok teşekkür ederim abi :)

Herkes Galaxy Ace demiş kararınızı da Ace'den yana vermişsiniz sanırım.
Fakat , ben şahsen Galaxy Ace'i asla tavsiye etmiyorum.
Belki Android versiyonundan belki değil ama inanılmaz sorunlu bir telefon.
Benim kullandığım telefonun garip garip sorunları vardı.
Mesela biri sizi aradığında telefon kapalı çıkıyordu , oysa ki açık.
Şarjı ilk alındığında 2 gün giderken 1 sene sonra bir gün gitmemeye başladı.
Bazı uygulamalarda kendine reset atıyor , telefon inanılmaz yavaş çalışıyordu.
Görsellik olarak ise , etrafındaki metalik görünümlü plastik kısım çok kolay soyuluyor , ve berbat bir görüntüye kavuşuyor.
Ki bu uzun süre kabıyla kullanımda oluyor. Sonra da kimse satın almıyor o telefonu.

Belki Ace sahibi olup memnun olan vardır ama benim tecrübelerim bunlar. Bedava verseler almam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar