Cep telefonu hakkında yardım ?

Arkadaşlar 1-2 gün içerisinde yeni bir cep telefonu almayı düşünüyorum.
Samsung Monte kullanan arkadaşlar bu telefonu almalımıyım almamalımıyım ? yorumlarınızı bekliyorum ? :silent:

Moderatör
Ne alirsan al Android isletim sistemi olan bir telefon al. Yaninda minik bir bilgisayar tasimak istersen, bahsettigin modelle ayni fiyatlarda androidli bir telefon bulabilirsin.
Detaya girmiyorum gugıl amcama sor androidi soylesin sana :)

yıllarca nokia kullandım birsürü nokia eskittim ama artık benim için nokia bitmiştir kalite standardını düşürdükçe düşürdü,ama ne alacağım konusundada kararsızım
ilk sırada şimdilik samsung monte var,yorum bekliyorum net ede bağlanabileceğim 400 tl civarı hangi telefonlar var arkadaşlar?

samsung galaxy proyu ıncelemekteyım bende cok sekıl duruyor bu tarzda begenırsenız uygun bır telefon dıye dusunuyorum
ındırımlerı takıp etmek lazım ama

bende buaralar araştırma yapıyorum, hem özelliği iyi olsun hemde hesaplı olsun istiyorum şuan aklıma yatan huawei 8800 x5 modeli var yok yok telefonda 1000 tl lik telefonlarla kıyaslanan bir cihaz 560tl fiyatı var bak istersen araştır bakalım. bende konu dışı bölümüne başlık açmıştım

öyle bir telefon alın ki, yokluğunu sizer arattırmasın...
benimki 3 haftadır serviste çıldırma noktasına geldim:(

yorumlarınız için sağolun arkadaşlar samsung monte aldım 3 gündür kullanıyorum şimdilik çok memnunum tavsiye ederim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar