Cep Telefonlarında Kiralama Devri Başlıyor..

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Gerek yok ki kiralamaya, bir şekilde nasıl olsa yenisini almayı beceriyoruz, borç harç. Taksit yasağı varken de yurdum insanı çözüm üretmişti.

5 aydır bizim iş yerinde abiye ısrar edip durduk ama adam habire "mayış gelsin alıcam" diyordu ama mayış gelince ödemeleri yapıyor ve eline para kalmıyordu sonra biz yine "artık bir telefon al" diyorduk oda yine "mayış gelsinde bi" deyip geçiştiriyordu.

adamın telefonu yok :D

sonra kırklarelide üniversite okurken kulak misafiri olduğum komik bir anım var;
japon pazarında raflara bakınıyorum ve 3 tane genç kasadaki abiyle sohbet ediyorlardı sonra o kasadaki abiyi halı saha maçına davet ettiler ve o abi maçı kabul etti. sonra geçnlerden biri "abi sen telefon numaranı ve biz maça giderken arayalım seni" dedi ve adam "telefonum yok" dedi ve genç arkadaş "sen numaranı ver ben mesaj atayım eve gidince bakarsın" dedi ve

kasadaki abi vurgulayarak "telefonum komple yok" dedi ve o arada ben gülmemek için zor tuttum kendimi çünkü "telefonum komple yok" diye bir tabir hiç duymamıştım ve gençlerin susup hepsinin bir birine bakması ayrı bir durumdu.

sohbetin kalanını hatırlamıyorum ama espri falan yapıyorlardı galiba, güvercin yollayalımmı gibi esprilerdi tam sanırım.

evet arkadaşlar, telefonu komple olmayanlar için 2 günlüğüne iş görür bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar