CEO 110 elektrik sorunu

Arkadaşlar selam. Köye geldiğim motolux CEO 110 motorumun akşama doğru bakımlarını filhn yapmak için motorun ön kısmını komple söktüm. Bakım temizlik eksik vida gibi şeylerini halledip sabah toplamak üzere öyle bıraktım. Sabah elektrik tesisatının soketleri ni filhn takdığımda motor çalışmadı. Motora hiç elektrik gelmiyor. Sadece tek bir soket boşta ve bunun da eşi olan bir soket yok boşta. Nere de hata yapmış olabilirim sizce. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

akünün ordaki sigortaya bak, genelde bu tarz işlemlerde elektrik varken yapıldığında sigorta atabilir.

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
Soketleri yanlış bağladığınız içinde elektrik gelmiyor olabilir.

@SerdarC'nin dediği üzere akünün orada sigorta kutusunda 1 tane küçük sigorta o bölgede şase olduğu zaman patlıyor ve tüm elektriği kesiyor.

Tum soketler birbirine uyumlu ise yanlış eşleştirme olabilir , boştaki soket ölçüm , test vs yapmak için cihaz bağlantısına ayrılmıştır..

Malisef hepsine tek tek baktım ve sağlam gibi duruyor
o zaman diğer arkadaşların dediği gibi soket ler hatalı takılmış olabilir, gördüğüm kadarıyla bir birine uyma ihtimali olan 2 soket var, biri ön farların kablosu(kırmızılar). resimde yeşille işaretlediğim sinyal kablosu ondan 1 tane daha olcak onun bağlı olduğu hat büyük ihtimalle farın soketi. o ikisini ters takmış olabilirsin.
smiv1y1.jpeg

Bir yandan da hepsi doğru gibi eminde olamadım. Bir tane boşta olan far a gidecek o kesin de.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar