cengiz coşkun kawasaki zx6 kısa ama uzun şow

abi sen nesın yaa helal olsun
sen motor kullanmıyorsun kı resmen alletı okumuşsun

her zaman ki gibi süper bir video..tekrar tekrar tebrik ediyorum seni ::alkiis::

hahhaa süper ya helal olsun :)
Maket Kawasaki'yi elinde tutarken masadaki sigara hala tütüyo oraya dikkat :p

hepinize teşekkürler:) sigarayı bilerek yanık bıraktık yeni uyumuş gibi ufak çapta eğlendik ii oldu İlerde profesyonel bişeyler çekeriz inşallah.

süper ötesi ... ülkemizdeki yeteneklerin kimse farkında deil,bu filmlerde gördügümüz görüntüleri ülkemizden hatta forumumuzdan birinin yapıyor olması gurur verici

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kardeş videolarındaki mizahi inceliğe hastayım ayrıca yetenekli olman cabası güzel dokundurmalar yapıyosun kelebek s.s. lere:mrgreen:

Cengiz bende eskişehirde motosiklet tamiricisiyim ve imrendim sana helal olsun dostum çok güzel bi video olmuş senin eğlendiğin kadar paylaştığın için bizlerde eğlendik.Umarım istediklerine kısa zamanda kavuşurusun.Hayırlı bol kazançlar başarılarının devamını dilerim.

merichhh,THE_LANCET,satoyama,ozi2002
tekrardan teşekkürler arkadaşlar takdiriniz beni daha profesyonel çekimler yaptırıyor.Bundan bir önceki Titancı Recep adlı videomun sonundaki stan up bölümünde söylediğim %20 lik kesime giren nadir insanlar bence sizsiniz.Avcılar ve Motorcuların %80 lik olarak büyük bir bölümü vardır:) tekrardan teşekkürler.

film çalışman için tebrikedim kont88:rendeer:

fakat bu haraketler gerçekten çok tehlikeli:pale:

çekimler sırasında bende Cengizin yanındaydım, tehlike konusunda sana katılıyorum ama Cengizle tanış olduğumuzdan demiyorum, artçısı olmaktan büyük heyecan duyduğum, çok güvendiğim bir sürücüdür kendisi, korkuyorsan gözlerin kapalı yola devam et, o derece yani, nazar değmesin inş. videolarının ve başarılarının devamını dilerim

Kurgu harika, Senaryo harika, Hareketler harika, Bitiş harika, birde ses harika olsa süper olucaktı. :cat: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar