Çeneden Açılır Kask Seçimi Yardım

Merhabalar.

Yeni bir kask almak istiyorum. Uyduruk bir kask kullanıyordum hem konfor hem de güvenlik açısından biraz daha iyi bir kask almak istiyorum. Kapalı kask düşünmüyorum çünkü hiç rahat edemiyorum şehir içinde. O yüzden çeneden açılır, güneş vizörlü, renkli cam takabileceğim, maksimum 225 liraya kadar bir kask düşünüyorum.

Şuan aklımda LS2 ff 370 var. Hudson deride peşin 176 diyor onu düşünüyorum. Sizler ne dersiniz? Şimdiden teşekkürler

ben ls2 ff370 aldım memnunum...vizörde acayip pratik ve çok işe yarıyor...ben nakit 150 ye aldım...

Başka tavsiye verebilecek var mı? İki gün içinde memleketime dönüyorum dönmeden önce bir kask almam lazım

25-26-27 sinde %30 indirim vardı motomax kızıltoprak açılışta ah keşke gelseydin.direk girdim 30 liralık alman malı akü şarj aletini 1 lirada çıkmadığı için 20 liraya aldım.çok işine yararmış ama geçti...

Tüh ya çok iyi olurdu haberim olsaydı :salut:

---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:47 ----------

Yok mu acaba başka tavsiyesi olan? Yarın Sirkeci, Hasanpaşa, Kızıltoprak dolaşacağım bakmak için ve alıp döneceğim inşAllah bir şey.

O kadar çıkamam hocam malesef. Öğrenciyim bu parayı zor biriktirdim

---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:07 ----------

ben antalyadan can motordan aldım...internetten diil...biraz daha pazarlık et...

Ne zaman almıştınız peki kaskı? 150ye indirebilirsem anında alırım zaten

http://www.motobest.com.tr/
burdanda 170 e alabılırsın yada hudson her yerde var,ls2 ff370 guzel bı kask o fıyatlara

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------

motobestın sahıbı burhan abı ıyı bır esnaftır,175 e 10 a boldurebılırız...

sıtede gozukmuyor ben vıtrınlerınde gordum ve denedım,mat sıyahıda cok hos idi,magaza bayrampasa forum ıstanbulun yanında,toptancılar.

sıtede gozukmuyor ben vıtrınlerınde gordum ve denedım,mat sıyahıda cok hos idi,magaza bayrampasa forum ıstanbulun yanında,toptancılar.

Nakit ne kadar yaparlar ki hocam o konuda bir bilgin var mı? O kadar yol gitmişken iyi bir indirim olsaydı bari. Yoksa Kadıköydeyim Hudson hemen yanıbaşımda ordan alırım hemen hemen aynı paraysa

telefon acmadan gıtme,telefon ac burhan beye sor nakıt ne olur,beden varmı,dhl expresten türkerin arkadaşıyım de,fiyat uymazsa hudsona bakarsın,bende genelde gitmeye usenıp hudsona gıdıyorum,gıdış gelış,kopru parası,onlarıda kat.

telefon acmadan gıtme,telefon ac burhan beye sor nakıt ne olur,beden varmı,dhl expresten türkerin arkadaşıyım de,fiyat uymazsa hudsona bakarsın,bende genelde gitmeye usenıp hudsona gıdıyorum,gıdış gelış,kopru parası,onlarıda kat.

Çok çok teşekkür ederim hocam sağolun

Aradım bedenleri varmış. Fiyatı sordum 220 ama nakitse bir şeyler yaparız deyince tamam dedim kapattım. Olmaz böyle çifte fiyat

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar