Cem Dilme vefat etti.

Mersin İl Temsilcisi
başımız sağolsun elbette ama, çarpan şöföre yıllarca sürecek vicdan azabı yüklemek, kendi ailesine keder vermek, motosikletlileri serseri olarak tanımlatmak.... çoğaltmak mümkün. alkollü araç kullanmanın ne olduğunu, kuralsız hareket etmenimn bedelini defalarca okuduğumuz halde aynı şeyleri tekrarlamak kader değildir. bu konuda anlaştıysak eğer, bunun cevabı kader değilse nedir????? akıl işi olmayan şeydir elbette... allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin, "Her nefis Ölümü tadacaktır" ilahi emir bu,

Tanıdığım kadarıyla iyi bir arkadaşımızdı Cem gayet güler yüzlüydü ama bu işin acı biteceği yıllardan beri belliydi "ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAYALIM" bu suç karşı tarafta bile olsa daha dikkatli olmanızı sağlar. Bu şekilde ölümlere bir son vermek gerekiyor fazla lafa gerek yok Allah Rahmet Eylesin...Başımız Sağolsun...

inanın kaç zamandır cem arkadaşımızın durumunu takip ediyordum. sevindirici haberlerini aldıkça gözlerim doluyor, "dayan cem dayan zırhlı aziz" diyordum. annesinin amcasının sözleri hala aklımda. ama sevgili zırhlı aziz bu sefer savaşı kaybetmiş diye duydum inanamadım. yazacak birşey bulamıyorum. genç yaşta bir değeri daha yitirdik. allah tüm dostlarına ve ailesine sabır versin. mekanın cennet olsun cem. allah sana gani gani rahmet versin kardeşim. ne diyebilirim ki başka. supereva ve tüm motor camiasının başı sağolsun.

bu arada cenazeye katılmayı düşünen varsa benle iletişime geçsin. bir motorcu dostumuzu yalnız göndermeyelim son yolculuğuna.

Bir çiçek daha soLdu :salut:
ALLAH rahmet eyLesin,aiLesine ve sevenLerine sabır versin...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hepimizin başı sağolsun.Tüm Sevdiklerine ve Ailesine sabır diliyorum,Dayanma gücü diliyorum!

kardeşimizi genç yaşta kaybetmenin acısı çok büyük 'her zaman söylerim söyleriz iki teker dünyanın en güzel duygusu! ama en affetmez olgusu !
yeri mekanı cennet olsun nur içinde yatsın ailesi'ne sevdiklerine sabır diliyorum bir delikanlı kolay yetişmiyor böyle acı haberleri umarım zamanla duymayız dilerimki analar babalar kardeşler yanmasın ne'de genç güzel yiğitler bizleri erkenden bıraksın........

allah rahmet eylesin. dilerim bu olay biz motor sevenlerede ders olur.Arkadaşlar Alkollü Araç Kullanmayalım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar