Cem Dilme vefat etti.

çok üzüldüm :salut:
Allah rahmet eylesin hepimizin başı sağolsun inşallah bu son üzücü haberimiz olur arkadaşlar hepimiz koruyucu elbiselerimizle daha dikkatli araç kullanalım ailelerimizi sevdiklerimizi üzmeyelim ayrıca alkollü motor kullanmak araba kullanmaktan çokçok daha tehlikeli. genç ve zamansız ölümler dahada üzücü oluyor ailesine sabır diliyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin gerçekten üzüldüm bir dostumuzu daha kaybettik

allah rahmet eylesin toprağı bol olsun allah geride kalanlara ve bize sabır versin... :(

İşte içimize bize kalan derin bir üzüntü Allah ailesine sabır versin rahmet eylesin cenazeye katılmak istiyorum...

allah rahmet eylesin ruhuna fatiha ailesine ve akrabalırına allah tan sabır diliyorum

başımız sağolsun arkadaşlar..allah rahmet eylesin bir arkadaşımız daha aramızdan gitti habersizce uzaklara..yakınlarına sabır versin allah..biz dikkat edelim,dikkatli olalım..

Allah rahmet eylesin. Ailesine ve geride kalanlara sabır versin.:salut:

Allah rahmet eylesin... Tüm camianın başı sağolsun... Allah yakınlarına sabır versin.

bir yıldız daha kaydı Allahtan rahmet ailesine sabır diliyorum...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
başımız sağolsun, Allah sevenlerine sabırlar ihsan eylesin, toprağı bol olsun sevgili arkadaşımızın
:pale:

:salut: Kan ağlıyoruz KAN gitti aramızdan dostumuz..Kimbilir sağ şeritte arıza yapmış kaaaaç kişiye yardım etti.Kimbilir bizler motorcular için ne iyi duygular besliyordu:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

allah rahmet eylesin ...geride kalanlara sabır versin ...
bir alkollü motor kazasının sonucu işte buralara geliyo ne kadar yazık ne kadar acı..

öncelikle Allah rahmet eylesin.:pale:

alkollü bir motor kazasında ben de bir abimi kaybediyordum nerdeyse. mucize eseri pek bişey olmadan kurtuldu. motor sürerken içmeyin şunu:pale: üzülüyoruz ama elimizden bişey gelmiyor giden geri gelmiyor.

üzülmek yerine tedbirlerimizi artırmak daha mantıklı.:pale:

Allah daha çok üzmesin bizi... biz de elimizden geleni yapalım diyorum arkadaşlar:cat:

Cem'in cenazesi 22 Eylül 2006 Cuma Eski Foca Camiinden ikindi namazında kaldırılmıştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar