çelik yuan modifiye

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:eek:zaman sen gergedanın kuyruguna muz yapragı tak şık dursun hahahaha ne kadarr alakasızzz kelimeler var yaa :queen::queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adam gerçekten gamsız :queen:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
topraaam beni utandırma,:cat: hemen ona ayna tak

kusura bakmayın da beş para etmez motorunu buraya koyup üstüne kendisinden kimbilir kaç yaş büyük insanlarla dalga geçen ne idüğü belirsiz bir apaçiye benim zerre kadar saygım olamaz, ne kendisine ne emeğine. bu tiplerin mümkün olduğu kadar çabuk forumdan uzaklaştırılmasının herkes için iyi olacağı kanaatindeyim. keşke sadece forumdan değil ülkeden de uzaklaştırabilsek fakat elde değil.

kusura bakmayın da beş para etmez motorunu buraya koyup üstüne kendisinden kimbilir kaç yaş büyük insanlarla dalga geçen ne idüğü belirsiz bir apaçiye benim zerre kadar saygım olamaz, ne kendisine ne emeğine. bu tiplerin mümkün olduğu kadar çabuk forumdan uzaklaştırılmasının herkes için iyi olacağı kanaatindeyim. keşke sadece forumdan değil ülkeden de uzaklaştırabilsek fakat elde değil.

:cyclopsanolummm noluyoo lann hastamısın senin kendine saygın kalmamış hiç kimse kimseyle dalga geçmiyo burdaa:silent: adama bak ya sanki cinayet işledikk:cherry: ülkeden uzaklaştıracakmışş :pale:hastaa yaaaaaa yeminedeerim hasta senin gibileride tımarhaneye uzaklaştırmak lazımm:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar