Çelik sk 125 foto

Aynayı niye çıkarıyosunuz arkadaş bisikletmi bu. Ayrıca güzel olduğunu sanmanıza da şaşıyorum. Böyle daha çirkin oluyor. Bir de adam gibi kullanıcılara ters bir durum. Kınıyorum aynasızları.

Aynayı niye çıkarıyosunuz arkadaş bisikletmi bu. Ayrıca güzel olduğunu sanmanıza da şaşıyorum. Böyle daha çirkin oluyor. Bir de adam gibi kullanıcılara ters bir durum. Kınıyorum aynasızları.

Güzel görünsün diye aynayı cıkardıgım filan yok ben herseyi yasadım yani eskiden yapardım onları motoru acaba nasıl daha güzel yaparım diye boş masraftan baska bişey değil aynayı kullanmadıgım için takmıyorum 5-6 yıldır motor kullanıyorum hiç aynaya gerek duymadım hiçte aynam olmadıgı için arkamı göremeyip bir arabanın üzerine çekildiğimde olmadı

Ah be kardeşim tamda koyacak yerini bulmuşsun..gelecek yorumlara hazır ol.ben alıştım sende alışırsın:)

Kazasız gunlerde bınmen dılegıyle, AYNAYA GEREK YOK, ben olsam frenlerıde ıptal ederdım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar ben motorumu koydum motorum bu begenirseni güzel dersiniz veya kötü dersiniz o size kalmıs ben kullanmıyorum ama siz kullanın kullananada niçin bu aynalar varda demiyorum dememde kişiye göre değişir.
hı bu arada fz6_fazer çift mobylette ve mondialimde oda yoktu :)

slm

Arkadaşlar ben motorumu koydum motorum bu begenirseni güzel dersiniz veya kötü dersiniz o size kalmıs ben kullanmıyorum ama siz kullanın kullananada niçin bu aynalar varda demiyorum dememde kişiye göre değişir.
hı bu arada fz6_fazer çift mobylette ve mondialimde oda yoktu :)

En guzelı frensız olması:rendeer::cat:
Kusura bakma ama kafanı arkaya cevırmenle yola bakman arasında sadece sanıyeler oynar, Bızım ulkemızde nerde ne sekıl canlı cıkacagı bellı olmaz
Tavsıyem aynaları taktırman, motosıkletcıler olarak, bızler gun gectıkce
trafıkte cogalıp, bazı kendınız bılmez 4 teker ve uzerı aracların yanında
vaısta olmamızı kabul etmektır.
tercıh hakkı sızın:cat:

En guzelı frensız olması:rendeer::cat:
Kusura bakma ama kafanı arkaya cevırmenle yola bakman arasında sadece sanıyeler oynar, Bızım ulkemızde nerde ne sekıl canlı cıkacagı bellı olmaz
Tavsıyem aynaları taktırman, motosıkletcıler olarak, bızler gun gectıkce
trafıkte cogalıp, bazı kendınız bılmez 4 teker ve uzerı aracların yanında
vaısta olmamızı kabul etmektır.
tercıh hakkı sızın:cat:

Öncelikle böyle yorum yapmandan teşekkür ediyorum diğer arkadaslar gibi azarlarcasına konusmadın yasını bilmiyorum ama bir büyük gibi akıl verdin.
herhalde gözünüzde apaçi olarak görünüyorum ( aynalar olmadıgı için ) fakat belki resimdede gördünüz kaskımı o kaska 300 tlye aldım ceketim dizliğim herseyim tamdır benim belki motor parasına geliyor.resimlerde sadece motoru cekdim kendimi koymadım fotolara ondan üzerimdekileri görmediniz herseyim tamdı.yani aynalarım yok ama beni diğer adamlar gibi kasksız ceketsiz süren apaçiler olarakta görmeyin.hı bu arada ben motoru alırken aynaları almamıstım onun yerine zincir kapağı filan aldım bugun bi arkadasımın motorundaki aynayı cok begendim eyer o aynadan bulursam almayı bile düşünüyorum.:)

abi senin motora hastayım ya :) bu arada ön amasorlerimi kısalttın ?

evet önler 10 cm kadar düşük ama orjinalleri değil onlar evimde duruyor şimdi üzerinde kesik olanlar kanuniden kalma alan arkadasıma söyledim orjinallerinide verim demiştim gerek yok demişti şimdi buna takdım onları düşük düşük geziyorum :mrgreen:

Güzel görünsün diye aynayı cıkardıgım filan yok ben herseyi yasadım yani eskiden yapardım onları motoru acaba nasıl daha güzel yaparım diye boş masraftan baska bişey değil aynayı kullanmadıgım için takmıyorum 5-6 yıldır motor kullanıyorum hiç aynaya gerek duymadım hiçte aynam olmadıgı için arkamı göremeyip bir arabanın üzerine çekildiğimde olmadı

Gerek olduğunu farkettiğinde umarım çok geç olmaz.

motorun güzel ama bi kaç tavsiyem olacak o arkadaki stop farının önündeki korkuluk gibi şeyi bence kesitir o olmamış
birde arka jantı 19'' yapmışsın galiba doğrumu-? :)

slm

Öncelikle böyle yorum yapmandan teşekkür ediyorum diğer arkadaslar gibi azarlarcasına konusmadın yasını bilmiyorum ama bir büyük gibi akıl verdin.
herhalde gözünüzde apaçi olarak görünüyorum ( aynalar olmadıgı için ) fakat belki resimdede gördünüz kaskımı o kaska 300 tlye aldım ceketim dizliğim herseyim tamdır benim belki motor parasına geliyor.resimlerde sadece motoru cekdim kendimi koymadım fotolara ondan üzerimdekileri görmediniz herseyim tamdı.yani aynalarım yok ama beni diğer adamlar gibi kasksız ceketsiz süren apaçiler olarakta görmeyin.hı bu arada ben motoru alırken aynaları almamıstım onun yerine zincir kapağı filan aldım bugun bi arkadasımın motorundaki aynayı cok begendim eyer o aynadan bulursam almayı bile düşünüyorum.:)

Anlayısın ıcın tesekkur ederım, http://www.motosiklet.net/forum/members/acil112-75462.html, aynalar hakkında abımız sızı daha cok bılgılendırır
Yolunuz bu tarafalara duserse beklerım,

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum arkadaslar.
extrem_015 evet arka 19 ön 17 janttır eski motorumdan kalma jantlardır arkadaki halkaları ve onun cercevesini kestim 19'' jantımın göbeğini patlıcan moruna boyadım yeni fotolarını en yakın zamanda atacam.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar