Çelik Motor Trifox 150

Selam.
Tripox 150 almayı düşünüyorum. Sıfır ve de çok da uygun bir fiyatla bayisiinden satın almayı düşünüyorum. İzmir'de yaşıyorum.Daha çok şehir içinde kullanmayı amaçlıyorum.

Açıkçası araba alma düzeyine erişinceye kadar ekonmik olarak kullanmayı düşündüğüm bir motor. Ancak güvenlik başta olmak üzere, deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim.

Dediğim gibi motoru İzmir şehir içi en fazla Urla,Çeme gibi yakın yerlere gitmek için kullanmayı amaçlıyorum. Yani bir motorsiklet tutkunu gibi motorlarda olması istenen özellikleri pek aramıyorum.

Motoru demonta halde gördüğümüz için kullanma şansımız olmadı. Bu konuda yardımcı olursanız, hele ki bu motora şu an sahip tanıdığınız birileri de varsa, çok müteşekkür oluruz.

Saygılar.

Not: Yeni üyeliğimden kaynaklı 50 mesaj yazılması zorunluluğu nedeniyle özel mesaj atamadığım için CRiminAL nikcli arkadaşımın deneyimlerini özellikle bekliyorum. Kendisine bu talebim bu mesajı okuyan ve onu tanıyan diğer arkadaşlar iletirse de sevinirim.

çelik motor 150 trifox

öncelik le herkese merhabalar.forumda yeniyim.ÇELİK MOTOR 150 TRİFOX almayı dsunuyorum.ilk motorum olucak kullanan arkadaslardan yorum almak istiyorum.ileride motor la ilgili problem yaşamak istemiyorum.ayrıca başlangıç olarak tafsiye edebileceğiniz motorlar hangileridir?

öncelik le herkese merhabalar.forumda yeniyim.ÇELİK MOTOR 150 TRİFOX almayı dsunuyorum.ilk motorum olucak kullanan arkadaslardan yorum almak istiyorum.ileride motor la ilgili problem yaşamak istemiyorum.ayrıca başlangıç olarak tafsiye edebileceğiniz motorlar hangileridir?

arkadasım al ben bır seneyı gectı kullanıyorum hıc bır sorun yok ılk basta bozuldu falan fılan dedım ama hıkaye motor tamırcılerı kazıklamıs benı valla her gun ıse gıdıyorum cok rahat bayada suratlı gıdıyorum.istersen arastır bıde benımkını gor anlasırsak satabılırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar