Selam arkadaşlar 2 hafta önce martian 150 aldım aslında aklımda zat 150 vardı ama kısmet işte, daha önce motorum yoktu yani bu konularda acemiyim o yüzden sıkıntılar ile alakalı fazla yorumda yapamıyorum aslında.
Alarmıda varmı ne güzel dedim 3 gün sonra alarmın anahtardaki dügmeleri bozuldu.
Rodaj sürecinde diye km bakıp 60 km'yi geçmiyordum şimdi baksamda anlamıyorum cünkü km göstergesi 30' geçmiyor bozuldu.Servis 1 hafta önce merkeze sipariş verdi hala beklemedeyiz.
6,5 litre yakıt tankı var küçük gibi geldi bana 100km bir doldurmak zorunda kalıyorum.Fazlada yakıyor galiba.
Kontak anahtarını motor calışırken çıkartıyorsun motor çalışmaya devam ediyor

anahtar olmadanda her şey aktif, çalışıyor bile

Bir kerede marş basıyor motor calışmıyor kaldımmı gittigim yerde. bu acemilikle dedimki buji ateşlemiyordur buji yi sökeyimde ufak bir zımpara yada ıslanmıştır belki kurulama falan yapayım bujiyi koydukları yer motorun en ulaşılamaz yeri orasını sök burasını sök binbir zahmet ile cıkarttım buji zımparaladım falan baktım hala ateşleme yok direksiyonun oraya kırmızı bir stop dügmesi koymuşlar başladım ona vurmaya bir bastım marşa calıştı megersem o temassızlık yapıyormuş.Küfürün haddi hesabı yok tabi.
Bilmiyorum bu motoru aldıgım için pişman mı olmalıyım yoksa bu kadar paraya bu kadar köfte mi?
Not:fakat yinede mutluyum artık motorum var trafik derdim yok.