Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim. Motoru ilk aldığım zamanlar yani bundan yaklaşık bir 9 ay önce, hiç anlamadığım için 1 hafta boyunda yağsız gezmiştim. E haliyle son anda aklıma gelince bi bakayım dedim. Komple yağ değişimini tamircide yaptırdım fakat katı yağ koymasından dolayı yaklaşık bi 300 küsür lira gibi masraf çıkardı. Pek anlamıyordum sonra vura vura falan öğrenmiş olduk
Yakıt olarak öğrenciyim zaten. Sabah 10 liralık atıyorum. Gün boyu durmadan geziyorum. Gayet iyi yani. Şuan şanzımanı, zinciri falan yeniledim gayet iyi gidiyor.
Bende 100lük cup kullanıyorum.Senin motorun egsozu açık zannedersem.Açık egsoz dört zamanlı motorlarda tork kaybına sebebiyet vemesinden dolayı çekişten düşme söz konusudur.Bence ilk fırsatta egsozu değiştir,farkı göreceksin.
nasil bir kaza anlayamadim? yolda giderken kamyon uzerindeki tomruk uzerine dusmus gibi bir durum var, onden carpma degil, yandan carpmaya da benzemiyor, gecmis olsun
bana bişey olmadı Allah'a şükür. zor bela atladım motordan. Arabanın yan tarafına girdi motor. hala otoparkta.
hiç uğraşmak istemedim üstat arac hatalıydı ben sadece sigorta ve muayeneden ceza yedim. Ehliyetli bi arkadaşımın yaptığını gösterdik. Şoför olan kadındı. Çok iyi birisi sağolsun, suçu üstlendi ve 1000 lirayı verdiler.