Merhaba arkadaşlar. Motoru 23 Haziran'da aldım ama buraya herhangi bir not düşmeyi unuttum kusura kalmayın.
Öncelikle her çinli gibi aksesuar kalitesi 0 (sıfır). ama markalarını söküp kullanınca insanların daha çok dikkatini çekiyor

Motosikleti 4 aydır kullanıyorum.
Şu ana kadar 6600 km. yaptım, bir defa da uzun yola çıktım.
motor ilk 15. km.de marş arızası çıkardı.
ilk bakımına götürdğümde basit bir sıkışma olduğu, fabrikasyon bir hata olduğu söylendi ve telafi edildi. 3500. km.de aküm bitti, 1,5 ay bekledim akü için, en sonunda servisim bbana karşı mahcup olup aküyü kendisi taktı.
4500 km. de flipperi janta tutturan saplamalar kırıldı, bu benim hatamdı, çünkü motoru hep azami yük sınırının üzerinde kullandım.
Bu arada bir arkadaşımla aynı anda aldık motosikleti. bendeki arızalardan akü sorununu o da çıkardı
bunun dışında motorla ilgili sorun yok. titreşimimiz var biraz, servis 9000 bakımında onu da halledecek, titreşimden dolayı vida döküyoruz, vs....
ben biraz hoyrat kullandığım için km.de 9-10 kuruş yakıyorum, arkadaşımın yakıt harcaması 8-9 civarı.
8000 devirin altına düşmemek ve her 100 km.de 20 dakika mola vermek suretiyle Denizli'ye gittim, sana mısın yahut bana mısın demedi.
bu güne kadar motordan hiçbir arıza çıkmadı. ama ben periyodik bakımlarda mutlaka motoru açtırıp kontrol - ayar olayını yaptırdım servise.
bakımına özen gösteriyorum, yağını eksik etmiyorum, depomuz full, keyfimiz yerinde gibi bir durum var.
bu arada, birgün benzinim bitti yolda kaldım da, bizim motorların üzerinde 2 kişi varken kendisi gibi bir motoru daha çekebildiğini gördüm.
Rüzgarı karşıdan alıyorsanız 90'ı geçmiyor ama, motorun maximum hızı 115 km/h
Uzun lafın kısası, ben motoru çok şey beklemeksizin, ayağımı yerden kessin diye almıştım. çin malıydı nihayetinde
fakat beklentilerimin üzerinde çıktı.
aynı motordan elimizde 2 tane olması da çok iyi bir gözlem imkanı sundu. motorunun iyiliği şans işi değil kesinlikle. 10 HP, 250'lik makinaların kasasına sahip, ama buna rağmen performansı iyi.
Ama yine de bir sonraki motosikletim Çin Malı olmayacak
Saygılaarrrrr......