- Konu Yazar
Nasıl 7.5 beygir.13.2 Kw bu alet dostum sen nerden duydun onu
metalman' Alıntı:criminal kardes valla sana cruiser motorlar yakışıyor :queen:
umarım ilerde bir harley sahibi olursun
Dostlar bugün hyosung gv250 yi yakından gördüm
teknik servis elemanı olduğumdan ayrıntılara çok dikkat ederim
bu motorda bile işçilik hataları vardı yani
Askerdeyken bir binbaşıda harley davidson vardı
arkadaşlar motoru saatlerce seyredebilirsiniz
yuh yani bu kadar kalite olur, bu kadar ince detay olur...
sitesinde var kardeş www.celkan.comGURERK' Alıntı:ÇELİK motorsikletlerin sirkeci bayisinin adsesini bulamadım. bilen, giden arkadaşlar adresi verebilirse bende tetkik etmek istiyorum.
trex_2001' Alıntı:Pes be.... Tamam almıyorum artık bişey.... YAhu criminal sen bunu nerden buldun hoca ya.. Uyumadın, yemedin, içmedin buldun yani.. Helal olsun hocam ne diyim... Bizi çoğu konuda aydınlattığın içinde ayrıca tşk ederim. Motorumu almadan sana danışmazsam artık içim rahat etmeyecek. Sağolasın.:cat:
-CRiminAL-' Alıntı:Arkadaşlar otmmotor yetkilisiyle az önce msnde konuştuk.Kendisi beni de şaşırtan bazı açıklamalar yaptı.
Motorunun çok kaliteli olduğunu belirtti.Ben de bunun üzerine keeway satıyor musunuz diye sordum.Evet dedi.O zaman keeway ile kıyaslama yapın dedim o da şu cevabı verdi "Herşey aynı ancak çelik motorun motoru daha kaliteli"
Ben de bunun üzerine şaşkınlığımı belirttim.Yani keewayden hem daha ucuz hem daha kaliteli olduğunu söylüyorsunuz öyle mi dedim.O da aynen öyle cevabını verdi...
Crown 250 nin fiyatı nakitte 2875 Ytl dir arkadaşlar.Bütün kartlara bu fiyat üzerinden vade farksız 6 taksit yaptığını söyledi.Ayrıca nakit alırsanız kask ve eldiven de hediye veriliyormuş.Kendisinin Cep telefonunu aldım.Pazartesi 6 taksit üzerine olan vade farklarını da hesaplayıp bana söyleyecek.Bilgi aldığımda buraya da yazarım.
Şimdilik bu kadar