Çekmeköy Sapagı ve Köprü

Arkadaslar sabah gene bir kaza ya denk geldim.. Sym250 ile arkadas kaza yapmıs kafada kask yok mont yok eldiven yok bot yok ekipman sıfır Kazaya karısan araba gitmiş tek basına cekmiş kenara bekliyor. Lütfen biraz daha duyarlı olalım dikkat edelim Kendimizi ve cevredekileri riske atmayalım. Emniyet şeritlerini biraz daha dikkatli kullanalım. Lütfen 60 -70 gecmeyin su seritlerde Hayatımız bu kadar ucuz degil..

En azından bir kask bile takmayanları bazen anlayamıyorum bu kadar cesaret neden yani

Geçenlerde bi akşam tantaviden beylerbeyine doğru gidiyorum önümde iki tane R1200 gs vardı arkadanda bir tane cbf geldi dört motor ışıklarda duruyoruz cbf olan arkadaş sıfır ekipman ve arkasında da sanırım annesi yaşlarında bir teyze vardı kırmızıda biraz bekledi sonra yeşili beklemeden bastı gitti insanların hayatı bu kadar ucuz işte az bekleyince sıkılıyorlar

50 -60 mı
Naptın abi sen
Valla bemin arkama denk gelirsen biraz bekletirim seni kusura bakma. Özellikle dar köprü yolunda millet o hızlarda gitmeye çalışıyo.
Emniyet şeridi her an biri oraya girer ve bakmaz bakmadan girmek hakkıdır. Her an durabilicek gibi gidin orda. 30-40 1.köprü yokunda 40-50 2.köprü yolunda. Arkama biri gelirse yolda izin verirse kenara çekiliyorum yol veriyorum. Yer yoksa kusura bakmasın...

Bu arada sitemem sana değil üstüne alınma ☺ daracık emniyet şeridinde bile aradan geçmeye çalışanlara

Arkadaslar insanlar neyine guveniyorlar hakkaten anlamiyorum ya illa bunu tecrube edebilmek icin kaza mi yapmak gerekiyor yani kaskin onemi nasil onceden goremiyorlar anlamiyorum arkadaslarin dedigi gibi hadi hic bisey takmadin varsayiyorum bari o kaski tak arkadas ya birde su emniyet seridi konusu her zaman beni korkutur cunku siz simdi seritte giderken otomobil soforu sagdan soldan arac geldigini bildigi icin serit degistirirken ister istemez bakabiliyor aynalara ama en sag seritte giden biri emniyet seridine girecegi zaman yada saga donus var ise zaten ben sagdayim diyerek ayniyi unutabiliyor eger hizli bir sekilde emniyetten giden bi motorcu arkadas varsada durum facia ile sonuclaniyor emniyet seriti trafik de rahat seyir etmek icin kullanilabilir helede trafik varsa aralara girip cikmaktan iyidir yalniz hizli gitmek icin kullanilmamali diye dusunuyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Umarız ciddi birşeyi yoktur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar