F felsefeci55 Katılım 27 Kas 2018 Mesajlar 34 14 Ara 2018 Konu Yazar #1 Çekme belgeli motoru mahalle arasında, akşam okula giderken trafiğe çıkmadan kullanılması bir sorun yaratır mıdır ?
Çekme belgeli motoru mahalle arasında, akşam okula giderken trafiğe çıkmadan kullanılması bir sorun yaratır mıdır ?
myagdi Katılım 24 Eyl 2006 Mesajlar 972 14 Ara 2018 #2 polise yakalanmadıkça, kazaya karışmadıkça kullanırsın. yakalanınca cezası nedir, kaça patlar orasını hiç bilmiyorum.
polise yakalanmadıkça, kazaya karışmadıkça kullanırsın. yakalanınca cezası nedir, kaça patlar orasını hiç bilmiyorum.
arndiol Katılım 17 Nis 2018 Mesajlar 13,397 Motosikleti D400 14 Ara 2018 #3 http://habertrafik.com/trafikten-cekme-belgeli-arac-kullanmanin-cezasi/
Stock Sever Katılım 26 May 2016 Mesajlar 1,062 14 Ara 2018 #4 Sorun yaratmaz deriiz kapıdan çıkmadan yunuslar belge sorar, sorun çıkar deriiz türkiye turu atarsın kimsenin ruhu duymaz. Ne diyelim ki hocam, kurallar belli. Yakalanırsan cezası sağlam olur.
Sorun yaratmaz deriiz kapıdan çıkmadan yunuslar belge sorar, sorun çıkar deriiz türkiye turu atarsın kimsenin ruhu duymaz. Ne diyelim ki hocam, kurallar belli. Yakalanırsan cezası sağlam olur.
Ekarademir Katılım 7 Kas 2016 Mesajlar 2,340 14 Ara 2018 #5 Arkadaşım kaza yaptı. Çekme belgeli traktör aniden sola kırınca motosikletle sollayan arkadaşım vurdu. Avukata vermişler 300 tazminat alırız diyormuş. Alır almaz bilemem onu. Yani çekme belge ile kazaya karışsan kurtuluş yok. Polise yakalanıncada ben 3 sene önce 840 lira ceza yemiştim. Şimdi bilmiyorum.
Arkadaşım kaza yaptı. Çekme belgeli traktör aniden sola kırınca motosikletle sollayan arkadaşım vurdu. Avukata vermişler 300 tazminat alırız diyormuş. Alır almaz bilemem onu. Yani çekme belge ile kazaya karışsan kurtuluş yok. Polise yakalanıncada ben 3 sene önce 840 lira ceza yemiştim. Şimdi bilmiyorum.
Samet Ağır Katılım 26 Nis 2008 Mesajlar 5,397 14 Ara 2018 #6 Trafiğe çıkmadan diyorsun ama trafik nedir onu biliyor musun? Bildiğin trafiğe çıkmaktan bahsediyorsun işte...
Trafiğe çıkmadan diyorsun ama trafik nedir onu biliyor musun? Bildiğin trafiğe çıkmaktan bahsediyorsun işte...
F foxtrot Katılım 16 Eki 2018 Mesajlar 507 14 Ara 2018 #7 eviniz ve okulunuz arasinda sadece size ait tapulu bir yolunuz varsa isterseniz tankla gidin kim ne karisir..
eviniz ve okulunuz arasinda sadece size ait tapulu bir yolunuz varsa isterseniz tankla gidin kim ne karisir..