çekiş problemi

Merhaba arkadaşlar.Motorum çekişten düştü.önceden 60 la çok rahat çıktığım bayırı şimdi 20yle 30 la bayıla bayıla çıkıyorum.iki kişi bayırlarda ölüyo resmen motor ya.eskiden böyle değildi nedir bunun sorunu yardım ederseniz çok sevinirim.tamirci 1 hafta önce motoru için çok iyi demişti bu şikayetimi söyledim dün gidip.motor mu gitti acaba diyo güvenemiyorum artık onlara da.bilenler yardımcı olurlarsa çok sevinirim.teşekkür ederim şimdiden.

kardeşim motoru bir servise göster ama arka otamatik gitmiş olabilir rampada kesilir çok benzin yer hafiften belki duymzsın ses yapar

ses yapıyo ya yapmazmı.tarif edemedim şimdi sesi ama uğuldama gibi bişey.ince bi ses.ve deli gibi benzin yiyor

tamam kardeşim hayırlı olsun arka otomatik gitmiş bir tamirciye gideceksin diceksin usta arka otmatik gtmiş ben isk mondial servisiyim burda arka otomatik 45 tl 5 tl el emegi alıyorum saglam oluyo ama orda ne kadr bilmiyorum istiyosan mondial servisine gt orda aynı fiyattan alırsın

büyük bir ihtimal uyar olmadı senin motorun servisine git beni arkadaşın olarak ekle seninle irtibata geçiçem

Benim motorun servisi yokki..Diğer bi motorcu da debriyajında sorun olabilir falan demişti.

ben nası güvenip göstericem bu tamircilere anlamadım.40 tane şey söylüyolar tamam olucak diyolar bakıyosun bi cacık olmamış yine aynı motor

Tamam o zaman götüriyim ben bi ara.Teşekkür ederim yardımların için

bu sorunun aynısını bende yaşıyorum hem de neredeyse 3 senedir en son debriyaj bagalarımı değiştirdim kalkış çekiş falan güzelleşti fakat rampalarda yine aynı sayılır 30 km süratin üzerine çıkmıyor dik rampalarda eskiden 2 kişi önü kalkıypordu motorun şimdi yığılıp kalıyor daha yeni motor yaptırdım yine aynı.

bu arka otomatik dediğiniz nedir tam olarak :rendeer:

kardeş karbüratörün çıkışındaki monifot lastik var o kırık ben eminim bütün scoterlerde bu sorun var 100 de100 kırılıyor altına gelen yeri biraz kanırt görürsün bantla yapıştır devam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar