Cehennemin Türk Meleği

Bugünkü Hürriyet'te okudum. İki rakip çeteden Hells Angels üyesi olan Türk genci rakip çetenin üyesini öldürmekle suçlanıyor. Türkiye'de olmasa bile yine motor camiasını kötüleyecek bir haber.
http://www.hurriyet.de/haberler/diger/424882/cete-savasi-korkusu
610x.jpg

yazık...
herkes düdüğünü öttürüyo nasıl ses çıktığına bakmadan... olan tüm motosiklet tutkunlarına oluyo...

bunların yanına Recep İvediği göndermek lazım ancak o adam eder bu tipi kayıkları :mrgreen:

Bunlarin tiplerine ve hareketlerine serserilik cok yakisiyor ama altlarina motosiklet hic yakismiyor malesef. Motorculuk kavrami bunlarin yasamlarindan cok uzakta bir noktada.

Bu hürriyet avrupa dövüşün nasıl yazıldığını bilmiyor birde makale çıkartıyorlar , türkçemizi koruyalım ..

Adam hakketten tipi biraz kaymış gibi ama motorcu çatısının altında yapılması tüm motorculara kötü gözle bakılmasına sebep oluyor sanki araba kulanan biri adam öldürmüyormu ozaman tüm araba kulanan insanlarda tehlikeli Neyse umarım suçlu yakalanır ve hak ettiği cazayı alır.

hells angels kelimesinin türkçe karşılığı zebani demek. melek kelimesi kullanılarak ymuşatılmayamı çalışılıyor.

Neyseki bizdeki motosiklet toplulukları sadece motosiklete odaklı ve ortak tutkusu motosiklet olan gruplar. Amaç 2 teker sevgisini ve keyfini beraberce yaşamak.Hepimiz kendi halimizde insanlarız bunun dışında.
Bunlar resmen "Çete" işte bildiğin..

Türkiye'deki bu grupların çakmaları veya kolları, şiddet yönünden yurtdışındakilerle alakası her ne kadar olmasa da, şu haberi okuyan insanlar nerden bilsin öyle olmadığını? Bir arkadaş deri mont aldıktan sonra serseri imajının arttığını söylemişti mesela. Bu oluşumlar hepimize zarar veriyor.

O kadar sızlanıyoruz trafikte farkedilmiyoruz, insan yerine konmuyoruz diye. Çuvaldızı önce kendimize batırmalıyız. Bu tür oluşumlardaki ego seviyesini anlamak mümkün değil, zira başka bir amaç göremiyorum.

Yurtdışındaki bu grupları ne araba sıkıştırabilir, ne karşısına biri dikilip laf edebilir diye tahmin ediyorum. Haliyle adamların sıkıntısı yok. Bizde ise tam tersi, en çok zorlanan bu arkadaşlar olmalı; çünkü toplum sevmiyor.

O zaman bu arkadaşlar yakında agresifleşip serserileşmeye başlar mı, bu da tavuk mu yumurtadan çıkar sorusunun motosiklet-şiddet versiyonu. Zaten yüksek seviyede bir özenme mevcut.

Velhasıl, barbarbar bağıran motosikletleri barbar kelimesinin hakkını çok iyi veriyor.

Sadece çapırcıları değil, bu tür serseri hareketlerde bulunan pejosundan, hayabusasına kadar herkesi eleştiriyorum, üstüne alınmak isteyen hiç kasmasın, laf ta kendisine.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
insanların tipine bakarak yürekleri değerlendirilmemeli derim ama, azıcık yüz okuyabiliyorsan anlıyorsun bir şeyleri ister istemez..

bizim midemize uymasa da bu tarz vatandaşları seven hatunlar da var piyasada :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:35 ----------

Anaaaam siz bide timurun tipine bakın'da korkmayın :cyclopsan
2161014_230x230.jpg

:) korkma korkma..
en babamızın da en naifimizin de ederi bir çekirdek, ne bir eksik ne bir fazla..

hells angels kelimesinin türkçe karşılığı zebani demek. melek kelimesi kullanılarak ymuşatılmayamı çalışılıyor.

Sende amma sallamışsın angels'ın zebani ile ne ilgisi var yav..haa:mrgreen:
Hels Angels'ın tam anlamı Cehennem Meleği dir...

Bana tepki vereceksinz ancak....Yorumların geneline gelince;
Neden hemen önyargılı olduğunuza bir anlam veremiyorum:bounce:
bu iki grubun ne zaman kurulduğu ve geçmişine dair hiç bir şey bilmiyorsunuz??
Bakın buraya yazıyorum...ben diyeyim 5 yıl siz deyin 10 yıl..ama er ya da geç türkiyede de benzer grup ve kutuplaşmalar olacaktır:bounce:
bu adamlar haydi bir çete kurup etrafımızı tehdit edelim demediler...
Forumlara bir bakın, trafikte geçirdiğiniz HER allahın günü yaşadığınız problemleri aktarma ve aktardığınızın içeriğindeki öfke ve nefreti izleyin...

Kötü olmak için illaki motosiklet üzerinde olmak gerekmez....minibüs ve taxilere bir bakın..adeta teroristler ve ''O'' çetelerden daha tehlikeliler...
Çeteler arası ölümlü kavgalar binde bir ancak taxi ve minibüs tarafından HER GÜN birileri ölüyor caddelerde:bounce:

DİPNOT:
Bandidos ve Hels Angels Grup (çetelerinde) kariyer sahibi insanlar bile vardır...grubun içerisinde hala sıkı temas içerisinde olduğum çocukluk arkadaşlarım var,kesinlikle şiddet yanlısı değil...doktor,mühendis,işçi ve aile babaları hepside...

Cehennem meleği, zebanidir. Ya da şöyle söyleyeyim; zebani, cehennem meleğidir.

:cherry:

Timur Akbulut un videosu...
Bu adamlardan korkulur abi...

[YT]<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5RaM2Zhd2iw&hl=de_DE&fs=1&rel=0&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5RaM2Zhd2iw&hl=de_DE&fs=1&rel=0&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>[/YT]

http://www.youtube.com/watch?v=5RaM2Zhd2iw&feature=channel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar