amperi yükselttik. Akımı, bobini sargıları yüksettik. Mükemmel bi tork ve güç aldik. Yanlız iridyum bujiyi 10 bin km de erittik,bitirdik. Bak ne oldu şimdi?
Ben motoruma iridyum buji taktım demekle motorunuza hiç bişey yapmamış olursunuz. Eski buji ne kadar güç veriyosa iridyumlada aynı gücü verir. Benim motorda akü amperinin buji akımıyla bi alakası yoktur. 5 amperde aynı akımı gönderir, 50 amperde bujiye aynı akımı gönderir. Sargılar güçlü olucak, güçlü akım gönderecek bobin ,yanı büyük bobin. Kalın ve iletken buji kablosu ve piposu takmak lazım gelir. Bu dediklerim iridyum buji ile kullanıldığında farkedilir bi güç,tork artışı sağlanabilir. Akımı fazlada kaçırırsanız benım gibi bilmem kaç derece ısıya dayanıklı iridyum bujiyi eritirsiniz. Yada pistonu tepeden kaynaklayarak deler. Akımı iyi ayarlamak gerek. Ama bende değerlerini bilmiyom şu an. Hani iridyum bujinin ömrü 100 bin km, 2000 kusur derece ısıya dayanıklıya, benim motora göre bu değerler yalan. En fazla 15-18 bin gidecek gibi duruyor. Ama fena tork var. İki kişi çok mükemmel denilecek dağ rampalarını tek tekerde çıkıyor. Gaza yüklendimmi tekere kalkıyo rampada. Bu yukarda dediklerim 125, 150 cc motorlar için geçerlidir.sevgiler.