CC yükseltmek için yardımlarınızı bekliyorum

Herkese selamlar. Aranıza yeni katıldım. Eminim ki siz değerli arkadaşlarım ve abilerimin yönlendirmeleriyle doğru bir tercih yapacağım. 1 yıla yakın zamandır 125 cc scooter kullanıyordum. Ama artık yetmiyor 250 ccye yükseltmek istiyorum ancak boyum 1,59. 125cc yi bile iki ayağımın ucunda kullanıyordum. Bana alçak seleli 250 cc motor önere bilirseniz çok sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Selametle...

sym gts 250i evo'yu araştırdın mı? Hiç binmedim ama dışardan bakınca sele biraz alçak görünüyor. Arkadaşlar daha detaylı yardımcı olurlar.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Genelde cruiserlar alçak seleli oluyor.İstediğiniz belli bir tarz var mı?Bütçeniz nedir?

Genelde cruiserlar alçak seleli oluyor.İstediğiniz belli bir tarz var mı?Bütçeniz nedir?

Scooter istiyorum. 6-7 bin gibi bi bütçem var. temiz 2. el de olabilir farketmez. önemli olan sağlam alçak seleli yüksek cc li bir scooter :) çin malı hariç bütün önerilere açığım.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Çin istemiyorsan SYM,Kymco,Daelim gibi Kore-Tayvan markaların 250 lik scooterlarına bakabilirsin.Yada Honda,Suzuki,Yamaha gibi Japon markalarının scooterlarının 2. ellerine bakabilirsin.Scooterlar hakkında fazla bir bilgim yok ama internetten biraz araştırırsan teknik verilerden sele yüksekliklerini bulabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar