- Motosikleti
- alacak
- Konu Yazar
200cc tvs rtr200 motorum var cc yukseltmek istiyorum 450 sr veya nk mi almaliyim yoksa 20 30 binde mt 25 mi 25 suan daha mantikli geliyor a ehliyet aldiktan sonra 07 alma hayalim var
hocam acelesi yok 25 aldiktan sonra 2 3 sene kullanmayi planliyorum mt 7 son asamada artik japon piyasasinin dusecegini de sanmiyorum saglam da bi motor kullanmak istiyorum mantiksiz mi olur 25 almakA ehliyete kadar mevcut motosikletinizi kullanıp yatırım yapmanızı tavsiye ederim, ehliyeti aldıkdan sonra yaptığınız yatırımların sayesi ile daha Mt07'den daha iyi motosiklet alabilirsiniz.
20-30.000 kilometrelerde bulunan R/MT 25 modellerinin temizlerini bulmak zor, bulursanız Rtr 200'den daha çok tatmin edeceği kesin.hocam acelesi yok 25 aldiktan sonra 2 3 sene kullanmayi planliyorum mt 7 son asamada artik japon piyasasinin dusecegini de sanmiyorum saglam da bi motor kullanmak istiyorum mantiksiz mi olur 25 almak
Neye yatıralım hocam su an dediğinizi yapıyorumA ehliyete kadar mevcut motosikletinizi kullanıp yatırım yapmanızı tavsiye ederim, ehliyeti aldıkdan sonra yaptığınız yatırımların sayesi ile daha Mt07'den daha iyi motosiklet alabilirsiniz.
Bi daa mı gelecen dünyaya!Neye yatıralım hocam su an dediğinizi yapıyorum![]()
Bi daa mı gelecen dünyaya!
![]()
Açıkçası ben bu işlerden pek anlamam, yapabileceğim tek yatırım altın. Borsa, hisse ve kripto gibi şeylerden anlamam.Neye yatıralım hocam su an dediğinizi yapıyorum![]()
Ben sola yatırıyorum geneldeNeye yatıralım hocam su an dediğinizi yapıyorum![]()
Selamlar, ben motosiklete yeni başlayanlardanım. RTR200 ilk motorum, kendimce planım bir/iki yıl belli rotaları tamamladıktan sonra motor değişmek.200cc tvs rtr200 motorum var cc yukseltmek istiyorum 450 sr veya nk mi almaliyim yoksa 20 30 binde mt 25 mi 25 suan daha mantikli geliyor a ehliyet aldiktan sonra 07 alma hayalim var