- Konu Yazar
Arkadaşlarım abilerim selamlar , kendim yeni bir karar aldım borçlarımı vs herşeyimi hesapladım ve motorumu satmaya karar verdim pulsarı. Aklımda ki güzel parayada anlaştık kaporamızı aldık. 2 hafta sonra satış yapacağız şimdi gel gelelim arabanın kredisi vs sıkıldım amacım borçlarımı kapatıp kafa dinleyip tekrar iyi bir motor almak . Sezonu atlatmak için 3-3500tl civarı bir motor bakacağım . Yani şöyle diyeyim 4750 civarı verip kredimin birini erkenden kapatıcağım ve ayda 500 lira civarı extra gelirim artmış olucak bu şekilde borçlarımı sene sonuna kadar hızlıca kapatıp tekrardan 20 bin civarına motor alacağım. Pulsar 200ns 24 25 hp civarı bir motor performans olarak şehir içi tatminkar motordan memnunum sorunum yok ama sorun şimdi düşeceğim motorda olacak aklıma ilk gelen cbf 150 oluyor o paralara bol parça ve ucuz olması sebebiyle. sizin tavsiyeleriniz nedir dediğim gibi sadece sezonu atlatayım , araçta mevcut olduğundna çok sıkıntı olmayacak yazın trafikten kurtulayım keyifli sorunsuz sağa sola gideyim yeterli olacaktır
Kullanım tarzı günlük işe git gel max 5 km , tatillerde eyüpten beykoz riva vs gezmek için. daha uzunu değil