Cc düşürme..

Bende aynı soruları kendime sormuştum.son kararım crf rallyden yana oldu ve hiç pişman değilim İzmir'in bütün dağlarını , patikalardan geçerek gezdim.Hiç gitmediğim köy kahvelerine gidip çay , sigara keyfi yaptım.
Ege bölgesinin bütün dağlarını , bayırlarını gezdim demek isterdim ama zaman yok.

MrMud vardı bi aralar KLX250'yi sorunca düşürünce kaldırması pahalı olur demişti.Fiyatı diğerlerine göre uygun ama Kawasaki yedek parça fiyatı da bişey var.Bence en iyisi WR250R olur.En iyi kilo/güç oranına sahip küçük DS

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende aynı soruları kendime sormuştum.son kararım crf rallyden yana oldu ve hiç pişman değilim İzmir'in bütün dağlarını , patikalardan geçerek gezdim.Hiç gitmediğim köy kahvelerine gidip çay , sigara keyfi yaptım.
Ege bölgesinin bütün dağlarını , bayırlarını gezdim demek isterdim ama zaman yok.
Neredeyse bir tanesiyle anlaştım, Rally'e epey yakınım. Eğer 2. el bi rallyde karar kılamazsak 250l ile büyük farklar var mı? (sıfır almayı düşünüyorum)

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:05 ----------

MrMud vardı bi aralar KLX250'yi sorunca düşürünce kaldırması pahalı olur demişti.Fiyatı diğerlerine göre uygun ama Kawasaki yedek parça fiyatı da bişey var.Bence en iyisi WR250R olur.En iyi kilo/güç oranına sahip küçük DS

Bu yüzden kle yi en son sıraya attım hocam. Wr250r da sıfır km olarak 2016 model var ve 31 bin tl , hondalara göre hem pahalı hem abssiz. 20 bin tl lik kafama göre bir 2. el rally bulamazsam sıfır 250l alıcam sanırım.

Sizin gibi iki motosiklet arasında kalsam tercihim Crf 250 olurdu. Parçası çok ucuz, her yola ucundan başından gelebiliyor.Bir de gidon yükseltme kiti, seleye de destek attınız mı hem şehir içinde hem de şehir dışında tadından yenmez. Çok samimi dostum Er6-f ile bir kaza geçirdikten sonra tercihini Crf 250 den yana kullandı, asfalttan değil de artık alternatif yollarda bulur olduk kendisini. Avantajı yedek parça ucuzluğu, yakıt ekonomisi, işletmesi ve bu her şartta kullanabilmesi olarak nitelendirebiliriz. Yahu deposu küçük falan derseniz de, uzun çöl yollarında bulunmuyoruz. Yakıt göstergemiz de var :) 100 km de bir çay molası verip benzin doldurabilirsiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sizin gibi iki motosiklet arasında kalsam tercihim Crf 250 olurdu. Parçası çok ucuz, her yola ucundan başından gelebiliyor.Bir de gidon yükseltme kiti, seleye de destek attınız mı hem şehir içinde hem de şehir dışında tadından yenmez. Çok samimi dostum Er6-f ile bir kaza geçirdikten sonra tercihini Crf 250 den yana kullandı, asfalttan değil de artık alternatif yollarda bulur olduk kendisini. Avantajı yedek parça ucuzluğu, yakıt ekonomisi, işletmesi ve bu her şartta kullanabilmesi olarak nitelendirebiliriz. Yahu deposu küçük falan derseniz de, uzun çöl yollarında bulunmuyoruz. Yakıt göstergemiz de var :) 100 km de bir çay molası verip benzin doldurabilirsiniz.

Bende 5-6 saatlik düşünme - araştırma sonunda sizinle aynı fikirde oldum hocam. Tamamen karar vermiş durumdayım 2.el 10 bin km civarı rally veya sıfır 250l ile devam edeceğim gibi görünüyor. en kötü ihtimalle yangın tüpü şeklinde 2 adet 2.5lt lik yedek depo yaptırırım alimünyumdan, yakıt pek sorun olmaz dediğiniz gibi.

Son düzenleme:
Tercihlerinize bir katkım olduysa ne mutlu. Eğer merak ettiğiniz bir husus olursa mesaj kutumu yeşillendirebilirsiniz. Söylemeyi unutmadan geçmiş olsun, Allah daha büyük kazalardan korusun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tercihlerinize bir katkım olduysa ne mutlu. Eğer merak ettiğiniz bir husus olursa mesaj kutumu yeşillendirebilirsiniz. Söylemeyi unutmadan geçmiş olsun, Allah daha büyük kazalardan korusun.

Amin hocam rabbim cümlemizi esirgesin, eksik olmayın.

Serkan benim arkadaşım da cef'ci psikopatlardan biri. Bahsettiğin grupta da olabilir. Neyse geçenler de takıldım bunla güvenç köyünden yeşilöz, güdüle kadar gezdik. Crf'yi bir ara elinden aldım yok yok kardesim afiyet olsun size ben gelemem o motora :D
Video olması lazım akşam atarım hatta. Levend hocanın da dediği gibi al Kawa klx250 keyfine bak. Uyma sen Crf'ci dayılara :queen:

Merhaba arkadaşlar

Bilenleriniz vardır 10 gün kadar önce ufak bi kaza geçirdim. Kaza ciddi olmasada sonucu beni ciddi manada zorladı.
Full ekipman olduğumdan mütevellit pek hasar almadım fakat köprücük kemiğini parçalı kırmışız.

Platiniydi ameliyatıydı olduk ama motosiklet yasak dedi doktor arkadaş(doktorun motosikletçisine denk gelmem büyük avantajdı) .
Sonra biraz esnetti dik oturuşlu hafif birşeye 1 ay sonra binebilirsin, ancak omzuna baskı yapacak şekilde kullanacağın motosiklet iyileşme sürecini uzatır diyerek.

Son Yol arkadaşım canımdan can olan Vfr800ümü göz yaşları eşliğinde satmak zorunda kaldım.

Şimdi kafamda iki şey var,
1-) crf250l-rally alıp iyileşme süreci boyunca asfalttan çıkmadan tın tın kullanayım iyileşince kendimi dağlara taşlara vurayım.
2-) Tracer900 alıp asfalttan çıkmadan yine dağlara taşlara bakıp iç geçireyim.

%80 crf l-rally-wr250 üçlüsünde %20 tracerda aklım.

Siz olsanız ne yapardınız?

Bu arada Vfr ımın ilanı bu

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...at-ilani-vfr800-vtec-abs-2008-596627441/detay

Başka bir konuda kazalı motosikleti hatasız diye ilana koymuş diye ayıplandım(laf banamıydı başkasınamıydı çözemedim ama) Gayet açık ve net bi ilan olmalı ki 2 günde satıldı.

İçim gitti üsadım Hayalim olan bir Motosiklet Keşke imkanım olsa 1 Dakika durmaz gelirdim almak için

umarım kıymetini bilecek birine satılır

Ayrıca çok geçmiş olsun umarım kısa sürede iyileşirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar