Cc düşürme..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar

Bilenleriniz vardır 10 gün kadar önce ufak bi kaza geçirdim. Kaza ciddi olmasada sonucu beni ciddi manada zorladı.
Full ekipman olduğumdan mütevellit pek hasar almadım fakat köprücük kemiğini parçalı kırmışız.

Platiniydi ameliyatıydı olduk ama motosiklet yasak dedi doktor arkadaş(doktorun motosikletçisine denk gelmem büyük avantajdı) .
Sonra biraz esnetti dik oturuşlu hafif birşeye 1 ay sonra binebilirsin, ancak omzuna baskı yapacak şekilde kullanacağın motosiklet iyileşme sürecini uzatır diyerek.

Son Yol arkadaşım canımdan can olan Vfr800ümü göz yaşları eşliğinde satmak zorunda kaldım.

Şimdi kafamda iki şey var,
1-) crf250l-rally alıp iyileşme süreci boyunca asfalttan çıkmadan tın tın kullanayım iyileşince kendimi dağlara taşlara vurayım.
2-) Tracer900 alıp asfalttan çıkmadan yine dağlara taşlara bakıp iç geçireyim.

%80 crf l-rally-wr250 üçlüsünde %20 tracerda aklım.

Siz olsanız ne yapardınız?

Bu arada Vfr ımın ilanı bu

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...at-ilani-vfr800-vtec-abs-2008-596627441/detay

Başka bir konuda kazalı motosikleti hatasız diye ilana koymuş diye ayıplandım(laf banamıydı başkasınamıydı çözemedim ama) Gayet açık ve net bi ilan olmalı ki 2 günde satıldı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Serkan hepsini unut,

Maxi scooter al keyfine bak.

Forza 300
veya
Xmax

Hiç bana hitap etmiyor bu scooterlar levend hocam, bu xmaxın 400 lüğüne baktım biraz ilanları açasım gelmiyor 😔

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------

kemik iyileşene kadar ara ver derim.
Keşke içimdeki fırtınaya set çekebilsem, bu gün garajda iki tur attım vfrla şarjım %2den %95e çıktı 😃

Ya şu CRF'yi beğenmeyen bir benim heralde. Birde Rally'si ile millet uzun yola gidiyormuş. Takım taklavatı neyle koruyonuz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ya şu CRF'yi beğenmeyen bir benim heralde. Birde Rally'si ile millet uzun yola gidiyormuş. Takım taklavatı neyle koruyonuz.

Öyle deme yasin hocam, Crf Angara gurubu her hafta sektirmeden geziyor. İçim gidiyo bulutların üstünde semaver yakıyor adamlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Crf alacagima gider,yamaha Wr125 alirim..en azindan şekli var(tenere yavrusu)..honda nin tek sevdigim modeli Nc750x o kadar.

wr250r larada bakıyorum levent hocam. Bakalım hangisi varsa nasipte. İlla şu olcak demiyorum ama honda yada yamaha olacağı kesin.

Hocam senin geçenlerde bir yorumunu okumuştum crf250 senin içinde bir ukte olarak, kafanın derinliklerinde saplı halde kalmış. Geç olmadan ekonomi daha da boka sarmadan al bı crf hem hevesini alırsın hemde arazide sakin sakin gidersin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dostum,

Kawasaki serilerinede bir bak..aklindaki tüm motorlari cebinden çıkarır..

Bunların kawasaki karşılığı klx250 mi oluyor acaba?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

Hocam senin geçenlerde bir yorumunu okumuştum crf250 senin içinde bir ukte olarak, kafanın derinliklerinde saplı halde kalmış. Geç olmadan ekonomi daha da boka sarmadan al bı crf hem hevesini alırsın hemde arazide sakin sakin gidersin
Eyvallah hocam, o tarz birşey aklımda hep vardı doğrudur. Wr250, crf250, klx250 bunlardan biri olabilir en mantıklısını arıyorum şu an.

F54

geçmiş olsun gerçekten üzüldüm binbir araştırmllar zahmetler sonuç u aldığımız motorlardan en ufak birşey de soğuyup satıyoruz
ben olsam grenaj ı boyatır sağlığım yerine gelince motora binmeye devam ederim
aynı olay nc 700 le başıma geldi sadece 1 ay binmedim
yaptırdım bekledim bende birşey yoktu kafamı tıparladım ve keyifle kullanmaya devam ettim
ha bu arada seni küçük cc tatmim etmez marka model fark etmez küçük cc de tat alamazsın
tecrübe konuşuyor
eğer maddiyat varsa işe gidip gelmelik bi scooter al en çok 1 sezon binme sonra bas marşa devam et

Gel benim Juniorların ikisini al vfr'yi ver :p hem dilediğinde ararsın alır gezersin. Paradan önemli şeyler var dimi :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun gerçekten üzüldüm binbir araştırmllar zahmetler sonuç u aldığımız motorlardan en ufak birşey de soğuyup satıyoruz
ben olsam grenaj ı boyatır sağlığım yerine gelince motora binmeye devam ederim
aynı olay nc 700 le başıma geldi sadece 1 ay binmedim
yaptırdım bekledim bende birşey yoktu kafamı tıparladım ve keyifle kullanmaya devam ettim
ha bu arada seni küçük cc tatmim etmez marka model fark etmez küçük cc de tat alamazsın
tecrübe konuşuyor
eğer maddiyat varsa işe gidip gelmelik bi scooter al en çok 1 sezon binme sonra bas marşa devam et

Sağolun hocam, yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum fakat ben sadece hafta sonu hobi amaçlı biniyorum motosiklete. İşe şirket aracıyla gidip geliyorum, bu alet garajda durdukça binmeden yapamam kendimide biliyorum. Kaporasınıda aldık zaten, istemeye istemeyede olsa sattık sayılır Alan arkadaş kazasız belasız biner inşaallah.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------

Gel benim Juniorların ikisini al vfr'yi ver :p hem dilediğinde ararsın alır gezersin. Paradan önemli şeyler var dimi :p
Senin juniorlarda omuzu yorar 😃

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------

Rakiplerine oranla ucuzda klx, hangisinin temizini bulursam ona yapışıcam galiba.

Önceliğim wr250 şu anda sonra rally ve 250l abs klxde seçenekler arasına girdi bakalım.

Tühh kaçırdık makinayı :) tekrardan geçmiş olsun, ilerde alırsın yine canını sıkma hiç.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tühh kaçırdık makinayı :) tekrardan geçmiş olsun, ilerde alırsın yine canını sıkma hiç.

Eyvallah kardeşim, vfrında tadına baktık üzülüyorum ama bu sadece tadını çıkaramadığım için.. Öte yandan heyecanlıyımda. Yeni motor, yeni tad, araziye girme imkanı, az yakıt 😃

Eyvallah kardeşim, vfrında tadına baktık üzülüyorum ama bu sadece tadını çıkaramadığım için.. Öte yandan heyecanlıyımda. Yeni motor, yeni tad, araziye girme imkanı, az yakıt 😃

Eve dönüşte kask içinde çığlık atarsın inşallah :) Allah gönlüme göre versin 10 numara adamsın. "Az yakıt" çok önemli :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eve dönüşte kask içinde çığlık atarsın inşallah :) Allah gönlüme göre versin 10 numara adamsın. "Az yakıt" çok önemli :)

Duygularımız karşılıklı 😊 O çığlığın videosunu çekip buraya atıcam Allah izin verirse 😃

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla sorunun cevabını bence kendinde bulmuşun rally al devam et derim.sele ve oturma şeklinden dolayı kendini o motora uydurabilirsin.geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar