- Konu Yazar
Öncelikle selamlar arkadaşlar kendimden yaş olarak oldukça küçük bi kardeşimde Kanuni seyhan 150 c var ve bu arkadaş sağolsun biz gibi büyüklerinin tavsiyelerini dinleyerek sindire sindire yavaş yavaş hacim büyülterek motosiklet kullanıyor.İlk motosikleti 50 cc mobilet,ikinci motosikleti 100 cc mondial cup ve üçüncü motosikleti seyhan 150 c.Bu kardeşimiz şimdilerde ise motosikletini biraz daha büyütmek amacıyla 300-350 cc Naked yada ss tarzı ve yaklaşık 3.000 lira gibi bi bütçeyle bi arayış içinde, ve bütçesi sınırlı olduğundanmı diyelim artık yada istediği hacimde ve tarzda 4 zamanlı makina kafasına yatmadığı içinmidir tam anlayamadım ama bana MZ 301,301 FUN yada JAWA 350 TS,STYLE türü bi motosiklet almayı düşündüğünü söyledi. İki zamanlı motosikletlerin bakımından,yakıt ve yağ tüketiminin getireceği ekstra masraflardan söz ettiysemde CC yükseltmek adına alınabileceği görüşünde.Bende konuyu sizlerle bi paylaşayım dedim ne dersiniz arkadaşlar? CC yükseltmek adına eski model eski teknoloji bi motora dönülebilirmi?