cbx 750 p yardım lütfen ...

slm arkadaşlar .arabamla bu motorun takas teklifi geldi .resimlerini felan grdüm motorun güzel motorlara karşı ilgim var kullanmışlığımda var fakat bu motor siz üstadlara gre nasıl bir motor yani kullanım açısından olsun özellikle parça açısından olsun alırsam başım ağrrmı yoksa uzun yıllar bakımlarını yaptıım dikkat ettiğim sürece kullanırmıyım merak ediyorum .lütfen yardımcı olun rica ediyorum saygılar herkeze .izmirden birkan ...

şaftlı ise tadından yenmez, eski polis motorları :) Ama çok yıpranmış ise baya üzer seni :) Parça oalyı biraz zor olur eski motor çünkü, kullanımı kolaya ama çok güçlü bir motor sesi ise harika, krem şasiye krom aksesuarlıları harika durur..

şaftlı 91 model muftemelen de trafikten alınmış ama gerçekten boyası nikelajarı felan çok gzel .sıkıntı olan parçaları ne olabilirki?bulunmayan

Böyle bişeymi?:cyclopsan
CBX750P.jpg

2003 yılına kadar yurtdışında hala satılıyordu, polis çıkması ise çok hor kullanılmıştır, yurtdışı olanağın varsa parça getirtebilirsin... Bu arada sıralı 4 silindirin harika bir sesi vardır..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:15 ----------

Böyle bişeymi?:cyclopsan
CBX750P.jpg

evet bu ama daha güzelleri var :mrgreen:

iz8hfq.jpg

36vw.jpg

Son düzenleme:
ta kendisi :) sanırım bu motor beni aşar yazılanlara gre bulaşmasam daha iyi olur . teşekkür ederim .yurt dışı parça felan zor işler bunlar .

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
eski modelse yada polis cıkmasıysa uzak cok uzak dur :)

ölmez motorları var , şimdinin 2010 model motorlarından 10 tane eskitir ... benim arkadaşımda var yakından biliyorum :wiinkk:

yav bu motordan bende aldım parça sorunu falan yok istanbulda her hurdacıda bunun parçası var ihalede hurda olarak alan çok şahıs var ben 5 senedir kullanıyom hiç bir sorunum olmadı 2 kere marş bastığımı hatırlamıyom

yeni cbx 750 p

yav bu motordan bende aldım parça sorunu falan yok istanbulda her hurdacıda bunun parçası var ihalede hurda olarak alan çok şahıs var ben 5 senedir kullanıyom hiç bir sorunum olmadı 2 kere marş bastığımı hatırlamıyom

bende yeni aldım haftaya antalyaya getirtiyorum yardım lazım olursa size danışabilirmiyim.(nereden alınır neden ses gelir vb )şimdiden teşekkürler

bende yeni aldım haftaya antalyaya getirtiyorum yardım lazım olursa size danışabilirmiyim.(nereden alınır neden ses gelir vb )şimdiden teşekkürler
formda yazanları pek takip edemiyorum kusura bakmayın. bu arada motorun hayırlı olsun elimden geldiğince yardımcı olurum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:02 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:51 ----------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar