CBR'cılar yine yollarda: Tekirdağ Gezisi

ısallah seneye artık:))
nx4 falcon kle 500(yedek parcaya guvensem durmam alırım yanı seneye alırım) klr650
bakıcaz artıkın

@@@GORKEM abi>> yani sole cbr hondanın malı deılmis honda bi firmaya demıskı sen bu motoru uret ve markayı honda dıye tenıt demıs ben ole duydum ve size bise diyeeeecem ben daha 15 yasındayım benı arnıza alırsanız sevınırım saygılarımla :)

crazyboyone
ona fason uretmek denır
ama ole bısı yok olsa bıle honda kalıtesınden tavız vermek
ornek ıstersen toyotanın burda uretılen corollalarının odul alması gıbı bısı
15 yasındasın once bı ehlıyetını al
bıde forumda duzgun yazmaya calıs bıraz

beyler dedıgım gıbı her zaman beklerım bende de bır kac resım var ama bıraz bulanık artık ıdare edıcez ben de eklıyım barı:cat: :cat:

Son düzenleme:
Süperrrr bi gezi olmuş cesaretinizden dolayı sizi kutluyorum :p hele o torbalarla nasıl güvenli sürüş yaptınız hayretlerdeyim zira torba bu kayar yırtılır takılır bi yere:bounce: Motosiklet tutkusunu çok iyi vermişsiniz elinize kolunuza sağlık. Daha uzun gezilerde birlikte sürmek ümidiyle Bu arada gitmiş kadar oldum anlatımlarınızdan :) :cat:

Süper gezi olmuş... sizi hiçbir hava muhalefeti durduramaz.... Müthişsiniz...

Bir dahakine bende aranızdayım... Şu iş güç yokmu insanın elini kolunu bağlıyorr... Öğrenci olmak vardı.. :):)

Aaah ah bi üniye kapak atsak... :) Bidahakine bekliyorz bak... Pazar da buluşma var ona göre

uniden bı cıksakta su an gorkemın gonderdıgı sayfada baktıgım canavarı alabılsem

selam arkadaşlar tam bir motosiklet hastasıyım ne yazık ki motosikletim yok gezi yazılarınıza hayranım erzurumdan muhammet

hoşgeldin muhammet

Erman Istanbul Mt buluşması var Pazar günü

arkadaşlar sizi tebrik ediyorum motorcu ruhu bu canın nereye gitmek istiyosa ora gitcn hava iymiş kötüymüş fark etmez bunu başarmışsınız yaratıcılıga gelince ise süper hatta tam süper olmuş

bu arad nerde buluşuyonuz arkadaşlar

Son düzenleme:
sonuna kadar okuduktan sonra bana da "tebrikler müthiş eglenmişsiniz" demek kalıyor
fotolar ve anlatımda süper. eline sağlık :cat:

teşekkürler diverrider =)
masimo , duyurular bölümünde buluşma topic'i var...

supersınız:cat: :cat: :cat: ıyıbır havada cıkarsanız bende katılmak ısterım:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar