Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese selam.aranıza yeni katılmayı düşünüyorumda.600 rr almayı düşünüyorum.bu motor hakkında ne söylersiniz.nasıldır,kaç yapar,sürüşü nasıldır? şimdiden herkese teşekkürler.:silent:
hoca ben cbr 600 movıstarı baya bı uzun sure kullandım ve pıyasa da gezen cogu racing ı kullandım... bu kullanmalar kısa bır sure dııl.. uzun sure bındım cogu 600 luk racıng ee aralarınde en ıyı ıkı makına cbr 600 ve 636 dır.
cbr 600 cok muhtesem bı makına nedenı dıgerlerıne gore surus coook rahat ve guven verıcı.. zx6 dersen dıreksıyonu cok asgıda oldugu ıcın bıleklerde ve omuzlarda felaket agrı yapıyo..
600 rr teknık olarakda muhtesem bı makına hıc bı sorun yasamazsın adam gıbı surunce..
sorunsuz hız bakımındanda gayet ıyı bı makına bırde dıger racınglere oranla daha kıwrak bu da trafıkte cok ıyı oluyo
arkadaslar peki 600f ile 600rr arasında ne gibi farklar var sürüş rahatlığı,kıvraklığı bakımından hangisi daha iyi.Anlamıyorm ikiside 600 lük fiat farkı dağlar kadar vardır heralde ikisinin ayrıldığı bir nokta ???
600 rr tam racing bence ama 600 f sport touring racing karışımı. 600 f in selesi uzun olduğu için 2 yolcu ile uzun yolculuklarda çok rahat. 600f son sürat olarak 265- 270 gibi hızı görüyor sanırım. 600 rr kullanmadığım için bilmiyorum ama f den 8 hp kadar güçlü ve yapısı itibariyle daha sportif ve hızlıdır