Cbr600f Sonunda Aldim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayılı olsun motor süper gözüküyo kısmetse yakında bende alıyorum bi tane.tavsiyem üstündeki performans eksoaunun tatlı sesini biraz daha duyurayım diye fazla sürat yapma. ama otoban lar emrinde kazasız güzel sürüşler

öncelikle bu mutlu haberini bizimle paylaştığın için teşekkür ediyorum.hayırlı olsun.sana tavsiyem motora fazla yüklenme.racing motorlar hassastır.tabi honda fazlasıyla kaliteli ve sağlam bir marka ama ona ne kadar nazik davranırsan oda o kadar sağlam ve uzun ömürlü olur.motosiklet etrafa hava atmaya uygundur ama bu onu yıpratır.cilasını eksik etme bakımlarını tam yap iyi bak vb.umarım onunla iyi dost olursun.motoru hissetmenin en iyi yolu budur.(bu arada bizede bir tur verirsin artık değilmi).ama gerçekten en iyi motosikleti seçmişsin bence.tebrikler.
ilerde bende almyı düşünüyorum.kullandıkça detaylarını bizimle paylaşırsın değilmi..

Son düzenleme:
sağol dostum iyi temennilerin için teşekkür ederim :) sanada daha iyisi inşallah.ama dediğin gibi seste bi tatlı çıkıo hee insan bi iki gürültü yapıo yani :)
hayılı olsun motor süper gözüküyo kısmetse yakında bende alıyorum bi tane.tavsiyem üstündeki performans eksoaunun tatlı sesini biraz daha duyurayım diye fazla sürat yapma. ama otoban lar emrinde kazasız güzel sürüşler

hayırlı olsun, motorun çok güzelmiş. ben de çok seviyorum cbr ı. nazarsız kazasız bin inşallah. frenlemeye çelışman çok iyi bence, gaza bastın mı fırlıyor alet ama durdurabilmek daha önemli.:cat:

var arkadaşım var. sana en büyük tavsiyem bademciklerini aldır kurtul.:mrgreen:[/QUOTE]

baba süpersin:queen:

hayırlı olsun, bence 1000 km kadar arkana kimseyi alma derim. özellikle de hanımı. Tek başına iken hata affetmez bi de artçın varken daha tehlikeli...hadi kazasız belasız sürüşler

çok sağol dostum teşekkürler.inşallah sende alırsın bitane.valla ben iyice alıştım sayılır ehliyetide aldım ama makiana delii uçuyoo:)önerilerin için tekrar sağol teşekkür ederim saygılar.:rendeer:
öncelikle bu mutlu haberini bizimle paylaştığın için teşekkür ediyorum.hayırlı olsun.sana tavsiyem motora fazla yüklenme.racing motorlar hassastır.tabi honda fazlasıyla kaliteli ve sağlam bir marka ama ona ne kadar nazik davranırsan oda o kadar sağlam ve uzun ömürlü olur.motosiklet etrafa hava atmaya uygundur ama bu onu yıpratır.cilasını eksik etme bakımlarını tam yap iyi bak vb.umarım onunla iyi dost olursun.motoru hissetmenin en iyi yolu budur.(bu arada bizede bir tur verirsin artık değilmi).ama gerçekten en iyi motosikleti seçmişsin bence.tebrikler.
ilerde bende almyı düşünüyorum.kullandıkça detaylarını bizimle paylaşırsın değilmi..

çok sağol dostum allah razı olsunn başımla :rendeer:
hayırlı uğurlu olsun tekerine taş değmez inşallah..

Son düzenleme:
Hayırlı olsun kazasız belasız kmler diliyorum. gülegüle kullan motorunu...darısı başıma inşallah:queen:

hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah darısı tüm olmayanların başına bu arada video da acayip ha ritmik :)

ben bir chopper kullanıcısıyım fakat hep gözüm honda cbr da kalmıştır, hatta lise hayatım boyunca duvarda cbr 900rr posteri taşımıştım :) sana hayırlı sürüşler diliyorum kendim için de inşallah birgün diyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar