CBR600F Nasıl Touring'e çevrilir? Türkiye'de ilk Sisy Bar'lı 600F :)

üstad benim motosiklete şu yaylı koltuklardan icat etsene ya ... iki tane olacak bi de artcı için. . varsa yetenek cıkaralım ortaya :p süspansiyon çok sert ..geçen kendi motoruma artçı olarak oturdum belim agridi valla o derece :)

Tam olarak istediğin şeyin varsa orjinalinin resmini koy 1-2 tane, ona göre kafa yoralım. Belki birşey buluruz.

mesela boyle bir koltuk hem sürücü hemde artçı için monte edilebilir mi ?

IMG_8867.jpg

bu da benim motor

71374-albums493-picture1411.jpg

Mümkün tabii, ama bu tip koltuk bence motor tek kişiliğe çevrildiği zaman şık duruyor; aynen yukarıdaki resimde olduğu gibi.
Eğer artçıyla kullanacaksan hiç ellemezdim ben.
En fazla döşemecide içine daha yumuşak bir sünger koydurup yeniden kaplatırdım.

evet bende bu fikri araştiriyodm . boyle bi usta buldum . Var mi bilen yada usta öneren ? sürücü kısmı cok rahat ...sadece arkaya sünger takviyesi .. yaparken bozmazlar dimi orjinalligini :)

Oturduğun yere yakın sanayi sitesindeki oto döşemecilerine gidip araştırabilirsin.
Orjinalinden farklı olarak birazcık daha şişebilir belki.

y.bosnadayim . daha önce bu işleri yapmiş birine götürmek isterim ..bakalım en kısa zamanda halletmeyi düşünüyom . saol

çok güzel olmuş yaratıcılıkta sınır olmadığını göstermişsiniz

tebrik ediyorum :cat:

Merhaba Emre, 600f im için sissybar ve senin çantalardan ihtiyacım var.Sahibindendeki ilanına ulaşamadım.Difi globe larda tükenmiş.Bana yardımcı olur musun?
Erman

Yav konuyu hortlatmış gibi olacam fakat benimde kız arkadaşım pek rahat edemediginden bir sisy bar koyma dusuncesi aklima yatti fakat bu işin inceliklerini ogrenmek isterim. Önce koltuk başı alıp ona gore CNC ustasına gidip koltuk uclarının gecebilecegi bir demir mi kestirip biçtirip yaptirmamiz lazm ve ayrıca koltuk demirlerini bara taktıgımzda nasıl sabit kalabiliyor yukarı aşagi hareket olayini nasıl halledebildiniz acaba bunuda merak ediyorm. işin detaylarini anlatabilirseniz sevinirim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar