Ülkedeki genel motosiklet zihniyeti sayesinde bu motoru 20.000 TL'ye alabildim. Teşekkürler o motora o para verilir mi diyen yurdumun insanları teşekkürler.
He latifeyi bir kenara bırakayım. Kağıt üzerinde teknik verileri kuvvetli olan motor her zaman keyif vermeyebiliyor. Ben bunun örneklerini çok yaşadım, yukarıda bir arkadaş Tracer örneği de vermiş. İstanbul'da artık hafta içi , hafta sonu ,gün başı , gün ortası gün sonu her saat yoğun trafik var. Ayrıca Trafik dengesiz ve her an tehlikeli, gaz açmalara, meşhur tabir olan gücü hissetmek istiyorumlara müsait değil. Gerçekler ortada arkadaşlar. Hayalleri bir kenara bırakalım. Bu motor tam bir şehir , orta mesafe gezi ve de spor amaçlı kullanıma da uygun bir motor.
20.000 verilir mi diyen arkadaşlar ikinci el fiyatlara bir baksınlar. Transalplere, Honda shadowlara, Hatta cbf 500'lere, Yamaha rc250'lere . Paranın alım gücü yok, çok ciddi enflasyon var. Yaklaşık bir senedir orta hacimde motor arıyordum. MT07 'e göz ucuyla bile bakmadım. Bu motorun fiyatı da uygun seviyeye gelince gittim aldım.