CBR250R 2013 sinyal sabitleme

Arkadaşlar sinyal lambalarımın sürekli yanmasını istiyorum ne tür bi işlem yapılıyor bilgisi olan var mı ?

Benim bildigim bi modul var sinyal devresine ilave ediyolar ama sigortada sikinti yapabiliyor,internette rahatca bulabilirsin sinyal sabitleme modulu diye

Hoca. Ek lamba taksanız daha iyi değil mi? Yani dikkat çekmesi için yapıyorsanız eğer. Ya da ne için yapmak istiyorsunuz?

aynen amerikan park
hem fark edilmesi amaçlı hemde güzel görünüyor gözüme 600 rr repsol lerde oluyor o şekilde

Amerikan park modülü oluyor acip kapama ve ışık siddet ayari var. Sabit yandigi zaman sinyal verilince normal sinyal verir gibi yaniyor. Motoruma degil ama aracima uygulamistim.

tam adamına sordun amerıkan park takıcaksınız modülü 5 tl ve bence süper fardakı mınık park lambalarınıda sarı yapın harıka olur 250 forumunda resımlerım var bakabılırsınız yada
[email protected] facebook ekleyın orada resımlerı var renklı double on cam renklı spor kısa manet amerıkan park

tam adamına sordun amerıkan park takıcaksınız modülü 5 tl ve bence süper fardakı mınık park lambalarınıda sarı yapın harıka olur 250 forumunda resımlerım var bakabılırsınız yada
[email protected] facebook ekleyın orada resımlerı var renklı double on cam renklı spor kısa manet amerıkan park

nereden temin edebilirim bu modülü nasıl takılır detaylı bilgi verir misiniz istanbul dayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar