CBR250R 2 Binde Blok Patlaması

İmzaladim ve paylaştım sonucu paylaşırsın yine burada haberimiz olsun

“Honda Türkiye, Konşuk Motor, Honda: Konşuk Honda Ölüme Davetiye Çıkarıyor!!!!” kampanyasını imzaladın

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu imza olayının pek bir işe yaradığını duymadım. Siz mahkeme yoluyla işinizi daha kolay çözersiniz diye düşünüyorum.

@lensenes
Daha önce açmış olduğun başlığa istinaden imza atmıştım. Sonra, tekrar aradığımda başlığını bir türlü bulamadım. Hakkını araman güzel bir şey. Honda Konşuk belgede tahrifat yaparak garanti mesuliyetinden kaçmaya çalıştı demiştin. O belgeleri burada bir daha yayınlarsan sevinirim. Çünkü telefon edip ben de bilgi istemeyi düşünüyorum. Adını soyadını ve motor plakanı ve olayın özetini tekrar yazarsan(eski açtığın başlık kayıp) sadece ben değil bütün MT camiası telefon ve mail yağdırırız emin ol.

Honda Konşuk Motor
Tugayyolu Cad. No.55 - Maltepe - İstanbul
Tel : 0216 441 29 29
E-Mail : [email protected]

Motosikleti
versys 650 #herşeydenbiraz
1000 km bakımı konşuk ta yaptırdım ama pek memnun kalmadım.
Şimdi 4000 bakımı için ya haldız yada mutluhanı tercih edeceğim ama bakalım.
Demekki konşuk ta problem varmışsa memnun kalamamışım.

@lensenes
Daha önce açmış olduğun başlığa istinaden imza atmıştım. Sonra, tekrar aradığımda başlığını bir türlü bulamadım. Hakkını araman güzel bir şey. Honda Konşuk belgede tahrifat yaparak garanti mesuliyetinden kaçmaya çalıştı demiştin. O belgeleri burada bir daha yayınlarsan sevinirim. Çünkü telefon edip ben de bilgi istemeyi düşünüyorum. Adını soyadını ve motor plakanı ve olayın özetini tekrar yazarsan(eski açtığın başlık kayıp) sadece ben değil bütün MT camiası telefon ve mail yağdırırız emin ol.

Honda Konşuk Motor
Tugayyolu Cad. No.55 - Maltepe - İstanbul
Tel : 0216 441 29 29
E-Mail : [email protected]

https://www.change.org/p/honda-t%C3%BCrkiye-t%C3%BCketici-haklar%C4%B1n%C4%B1-ihlal-ediyor-hondatr belgeler ve o arkadşaın change.org kampanyası

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar