Kedi ciğer bu topa girme altından kalkamazsın. İnsanların neye ne kadar para harcayacakları kendilerinin tercihidir. Kimse neyi var neyi yoksa satıp motora yatırmıyor.
Örnek ben galaxy s2 kullanıyorum istediğim herşeyi sağlıyor.
"Şu telefonu değiştir iphone 6 al" diyenlere "o parayı ona değil motora veririm" dedim ve gittim. O paraya 125lik motor aldım.
Şimdi iphone'un yamulmasını eleştirsem kedi-ciğer mi olacak ?
Biraz daha seç cümlelerini
Neden motoru honda ditribütörü mü yaptı ? Serviste sıkıntı olmuştur desen neyse. Distribütörün ne günahı var?
Motor sorun çıkarmış adamlar orjinal parça ile düzeltmişler.
Bu bloğun sıkıntıları var. Bu 3. değil 5. değil.
Sorunu çok hızlı halledip üzerine yatıyorlar. Bu sorun Hondanın sorunu fakat bu dediğin cümlelerdeki en büyük üretici genel olarak memnuniyet gerçeğini değiştirmez tabiki de bu modelin sıkıntılı olduğu gerçeğini de değiştirmez.
Altın elbiseli adamı izliyor musun ?
Şuan yarışlardaki sorunlu bloğunu ve ısrarla o blok üzerine gitmelerini ve yarışçıların çektiği çileyi anlatmıştı bir iki defa.
Olabilir hatalı bi mühendislik vardır. Bu başarılarını sıfırlamaz. Büyük firma bunu düzeltmeli üzerine yatmamalı olay bu.
2012 den bu güne patır patır dökülen motorlar var. Hata belki %5 civarında fakat satılan sayı çok olunca sorunu yaşayan da çok oluyor.
E honda da büyük firma dedik değil mi? Bu insanlar dünya kadar para veriyor kaliteli sorunsuz mal alıcam diye.
E o zaman ?