CBR250 Plakalık

Merhaba,

Arkadaşlar şu plaka olayına çözüm getirmem lazım. Görünmesin plaka. Sökmem mi lazım, katlanır plaka mı olması lazım, yardımınız lazım.

Şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar.

Sahibinden'de sinyalli olanlarıda mevcut iyi bir usta bulursun montajla hallolur. :)

Ben kuyrugu söküp plakayı altına vidalamıştım çamurdan ve açıdan görünmüyordu.

Fikrim olmadığı için soruyorum.

Plakayı gizlemenin gezici radardan başka amacı varmı ?

Yani çevirmede durmayacağım mı diyorsunuz mesela ? 250r ile bence mümkün değil. Hayabusa bile olsa polis istediği taktirde çok rahat yakalayacağını düşünüyorum.
Yakalarsada sonu daha kötü olur.

Çevirmelerde durulacaksa plaka gizlemeninde bir anlamı kalmıyor bence gezici radarlar hariç.

Durduk yerde polisin görüpte ceza yazmasıda cabası.

kardeş bence plakayı yap demiyorum tavsiyede etmıyorum ama illada yapıcam diyorsan katlanır plaka yap arkadaslarımda var hatta polis çevrmede yapsa ilerde görüp eli ile alta uzanıp plakayı acıyor.onlarda sinyal yerleride var zaten yada elinden geliyorsa sizde sinyal konusunu çözebilirsiniz gayet basıt bir iş.aslında plakayı da sökebilirsin ama aslını mutlaka yanına al yoksa motor baglanır.yakalanırsanda plaka düştü dersin en fazla yanlıs hatırlamıyorsam 82 tl yersin hoş katlanır plakadada aynı parayı yazar katlı yakalarsa

Fikrim olmadığı için soruyorum.

Plakayı gizlemenin gezici radardan başka amacı varmı ?

Yani çevirmede durmayacağım mı diyorsunuz mesela ? 250r ile bence mümkün değil. Hayabusa bile olsa polis istediği taktirde çok rahat yakalayacağını düşünüyorum.
Yakalarsada sonu daha kötü olur.

Çevirmelerde durulacaksa plaka gizlemeninde bir anlamı kalmıyor bence gezici radarlar hariç.

Durduk yerde polisin görüpte ceza yazmasıda cabası.

çevirmeden durunca daha büyük tantana kopuyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar