CBR250 mi R25 mi?

Merhaba arkadaşlar,

Bu iki motor arasında kaldım. Amacım yeri 200-300km mesafeli gezileri titreşimsiz, konforlu yapmak. Benim gönlüm R25den yana ama yağ pompası ve debriyaj sorunu, çevremde ki motorların krank kırması düşüncelerimi değiştiriyor. Bu konuda fikirleriniz neler?

Tabiki r25.krank kirani da ilk defa senden duyuyorum nasi bi kullanma sekli acaba krank kiracak derece de nasi basarmis tebrik etmek lazim

R25 te çok sorunlar olduğunu kullanıcılarından sıkça duyuyoruz. Bence CBR 250 veya Ninja 300 e yönelin derim.

tabiki cbr 250r hem fıyat hemde konfor olarak mukemmel yakıt ve yedek parcada ucuz ooo daha ne istersin oturusuda yormaz. r25 güzel motosiklet ama o paraya gidip cbr 600rr alıyor insanlar :D uzun yolda cbr 250r işini görür ama titreşim her motosıklette olur önemli olan seni rahatsız etmeyecek derecede olması. Sıfır alma ikisinide alıyorsan bence ikinci el :D

R25 ile CBR250 karşılaştırılacak motosikletler değil... R25 birçok yönden ezici biçimde üstün.

R25'in üstünlüğünü bende kabul ediyorum ama son zamanlarda sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Takip eden varsa görmüştür bazı motorlar geri çağrılıp yağ pompası ve debriyajı değiştiriliyor. Yakıt olarak 100km de 1lt fazla yakıyor.

İkisini de aktif kullanan birisi olarak (CBR kardeşimde), hatta önceki motorum da Ninja 250 SL idi açık ara R25 diyebilirim.

R25'in üstünlüğünü bende kabul ediyorum ama son zamanlarda sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Takip eden varsa görmüştür bazı motorlar geri çağrılıp yağ pompası ve debriyajı değiştiriliyor. Yakıt olarak 100km de 1lt fazla yakıyor.

Vallahi ikinci el mi alacaksın sıfır mı bilmiyorum ama sıfır olduğu sürece kafana takma.. Ne güzel çağırıp telafi ediyorlarmış hatalarını. Yakıt olarak fazla yakıyor CBR250'ye göre evet ama her şey bir arada olmuyor. R25 daha güçlü, çift silindir dolayısıyla titreşim daha az daha fazla yakması bu sebeplerden normal.

Vallahi ikinci el mi alacaksın sıfır mı bilmiyorum ama sıfır olduğu sürece kafana takma.. Ne güzel çağırıp telafi ediyorlarmış hatalarını. Yakıt olarak fazla yakıyor CBR250'ye göre evet ama her şey bir arada olmuyor. R25 daha güçlü, çift silindir dolayısıyla titreşim daha az daha fazla yakması bu sebeplerden normal.

Aynen hocam 1 aydır takip ediyorum bütün yorumlara bakıyorum. cbr 250 ile r25 yan yana koymak kıyaslam çok yanlış bence r25 250 cc klasmanında en iyi makineler den bir tanesi bence alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar