- Motosikleti
- SuZan
adamın sıkıntısı honda nedendir bilinmez.
bir insan neden cbr250 ye kendini bu kadar adar anlamam..
vespa olur inazuma olur anlarım. sırt ağrısından başka bir getirisi yok..
o arkadaş o motorun önüne 2 tane kavun koysa götüremez, anası bakkala yollasa gidemez, arkaya çanta taksa at bacağına kelebek gibi oluyor, ayrıca o çanta ve demiri için de baya karpuz satması lazım.
keşke ben karşılaşsam da biraz nasihat etseydim kardeşime.
Satocum bir gariban çocuğun hayallerine bari o pis ellerimizi uzatmasak...:wiinkk:
büyük baş olduğuna dair düşüncelere de katılmadığımı belirtmek isterim...![]()
o arkadaş o motorun önüne 2 tane kavun koysa götüremez, anası bakkala yollasa gidemez, arkaya çanta taksa at bacağına kelebek gibi oluyor, ayrıca o çanta ve demiri için de baya karpuz satması lazım.
metehan aga sen motordan anlayan birisi olarak yeni başlayan bir arkadaşa nasit etmek "onunla değilde bununla, sonra onunla, bu işini görmez" demek ne zamandan beri pislik oldu la :silent:
sen bu pis ve acımasız don juan elleri çok iyi tanırsın :mrgreen:
En doğru yorumu yapmışsınız. Ama enteresan biçimde konu bir yana bırakılıp 30 kişi sizi eleştirme yoluna gitmiş. Maalesef böyle birşey her konuda var bu sitede. O yüzden serbestçe tatlı hoş ve faydalı sohbetler mümkün olmuyor.
Yorumunuz yanlış olsa bile eleştiri olumlu yapılmalı veya kişiye saldırmak şeklinde değil de fikir ifade etmek yönünde olmalıdır. Ki yapılan en doğru yorum da sizinkisi.
Ha, buna katılmayan da düşüncesini ifade eder ve okuyanlar da hangisini benimsiyorsa o fikirden faydalanır.
Adam gururlu aga bak his yaptı gece uyuyamaz ben bilirim...özür dilersin artık eşşek değilsin ya...piliz..