cbr125r ve genis lastik

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar cbr125r on ve arkaya en genis lastik kac olculerde olabilir? :silent:

selam arkadaşım bu sorunun cevabını bilmiyorum
ama bu soruyu keşke cbr 125 r bölümüne sorsaydın.
bak orada duruyor başlık

aslında devil cbr haklı ama madem acmıs yardımcı olalım arkadaşlar ne dersiniz arka için 130/80 - 17 öneririm sana bence onu deiştirme ...yada aynı olculerde al

arkadaşlar bide bu arka lastik kalın olrsa otomatikman yakıt sarfiyatı artıo dimi bide ben motoru cok yordugunu duydum ne derece dogrudur??

bu soruların cevapları hep ve defalarca verildi cbr 125 r topiğinde... :)

haklsınız arkadaşlar cbr 125 topiğinde verildi belki ama
1694 cevap arasından aradığınızı bulmakta pek kolay değil bence

madem cbr 125 kulllanıyor orda cok yaralı bilgiler var okusun hepsini bence cevabından fazlasını bulacak o bilgilerin içinde hemde resimli olarak görecek

haklsınız arkadaşlar cbr 125 topiğinde verildi belki ama
1694 cevap arasından aradığınızı bulmakta pek kolay değil bence[/QUO[TE]

lodos] dostum sizlerin zamanı var belki ama bnm onun hepsini okuyup yutucak vaktim yok yarısından coguda sacma sapan konuşmalarla dolu o topıgın bi lastik problemini 10 gun arastırcak deilim:farao: :farao: ....

he o topıgın başında lastik die ayrı bir link var modifiyeler flan die ordan bakılabilir fakat orasıda arkadaşımızı tam aydınlatmaz bence :bounce: ....

Zaten aramayacaksınız... Topic'e girdikten sonra "bu konuda ara" butonuna basıp lastik yazacaksınız be bulacaksınız bu kadar basit... Neyse madem açtınız topic söyleyeyim...

130/70/17 en büyük ölçülerdir... Metzeller Lasertech, Pirelli Mt75, Pirelli Sport Demon ve Duro Hf-918 takılabilir...

Kalın lastik sadece görünüm içindir... Motoru yorar , performansını düşürür ve yol tutuşunu hiçbirşekilde arttırmaz...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
peki. arkada genis lastik onde orjinal lastik virajlarda tehlikeli olmaz mi?

130/70/17 en büyük ölçülerdir... Metzeller Lasertech, Pirelli Mt75, Pirelli Sport Demon ve Duro Hf-918 takılabilir...

Kalın lastik sadece görünüm içindir... Motoru yorar , performansını düşürür ve yol tutuşunu hiçbirşekilde arttırmaz...

bunun üzerine bir şey söylenmez, zaten orjinali gibisi yoktur arkadaşlar.:wiinkk:

bence fark vardır tabiki tutuşu degiştirir yagışlı havalarda kanal yapısına göre suyu süzme oradını ve frene bastıgında birinin 30 metrede durma takacagın tekerinde 25 metrede durma gibi farklı olacaktır bunu uzman kişilerde belirtiyor ha tekeri takınca motor sıfır derecedede yatsa kaymaz mantıgı zaten komik olur performansta sadece kalkışta bir fark yaşarsın oda cok bişe olmaz 3sn 100km cıkan bir makina degil zaten 6sn 100 ise 7 sn 100 olur :) ben pirelli mt75 öneriyorum 120 ytl 1 hafta içinde alacagım beklemek isteyenler biraz daaha beklesin alınca hemen fark varmı yokmu bizzat belirtecegim ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar