Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel gezi yapmışsınız.Keşke kısmet olsada bizimde yakınlarımızda böyle yerler olsa.Malesef istanbula yakın böyle yerler yok.Toplam kaç km yaptınız? Yağmuru takip etmişsiniz anlaşılan
Dostum 428km oldu son fotorafı bu yüzden koydum...Neden dayanmasınki Tıpa gaz gitmiyoruz sonuçda yawaş yawaş arada mola vererek hiçbir sıkıntı lmadı 428 km az bile bir 428 km daha yapsak gene sorun olucağını sanmıyorum...şu link e bakarsan sana daha yardımcı olur http://www.motosiklet.net/forum/gez...mara-ve-kuzey-ege-1200-km-bolum-1-edirne.html Rigel
Zaten yawaşdık yerlek ıslaktıama senin bu konuda bir tecrüben var gibi hissetdim...kırık bacak fln
Oldu ama daha kötüsüde oldu ybr nin lastiklerini ybr kullananlar bilir orjinali fabrika çıkışı sakura marka lastikler var ve yağmurda sıfır tutuyo ne frenlere tokunabiliyorsun ne viraja girebiliyosun ama bunuda yawaş ve dikkat ederek giderdik...
Ankara-Sakarya arasındaki üçüncü ve pek kullanılmayan yolun bir kısmını
kullanmışsınız, o yoldan her geçişimde aklıma takılır bu yolu motorla almak
vardı diye. Özellikle Nallıhan-Akyazı arası olağanüstü güzelliktedir.