Cbr125 & Ybr125...Küçük Hafta Sonu Gezimiz...

Güzel gezi yapmışsınız.Keşke kısmet olsada bizimde yakınlarımızda böyle yerler olsa.Malesef istanbula yakın böyle yerler yok.Toplam kaç km yaptınız? Yağmuru takip etmişsiniz anlaşılan :)

iyi de dostum kaç km yaptınız ve 125 motorlar buna nasıl dayandı? Ama yinede güzel bir gezi olmuş.paylaşımın için saol

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok güzel bi gezi olmus :cat:
insanın gezesi geliyo resimlere bakıncaa

arkadaslar guzel gezıl olmus ayaklarınıza tekerlerınıze saglık vallahı kıskandım benım ybr 125 bayramda kelek yaptı bana bende bayramın 3. gunu hatunla adana -- mersın /tasucu yapacaktım goya:pr: ama 2. gunu aksam konjektor gıttı gomulduk eve :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel gezi.... Güzel rota.... Tebrikler...........:cat:

iyi de dostum kaç km yaptınız ve 125 motorlar buna nasıl dayandı? Ama yinede güzel bir gezi olmuş.paylaşımın için saol

Dostum 428km oldu son fotorafı bu yüzden koydum...Neden dayanmasınki Tıpa gaz gitmiyoruz sonuçda yawaş yawaş arada mola vererek hiçbir sıkıntı lmadı 428 km az bile bir 428 km daha yapsak gene sorun olucağını sanmıyorum...şu link e bakarsan sana daha yardımcı olur:)
http://www.motosiklet.net/forum/gez...mara-ve-kuzey-ege-1200-km-bolum-1-edirne.html
Rigel
Zaten yawaşdık yerlek ıslaktı:)ama senin bu konuda bir tecrüben var gibi hissetdim...kırık bacak fln:p

çok güzel gezi olmuş ellerinize sağlıık fotolar için gölpazarı tabelasını görünce askerliğim geldi aklıma :salut:

Abi iyi gezmişsinizde yerler ıslakken ybr tekerin bütün suyunu bacaklara atıyo:pr: öle bişey olmadımı?

Oldu ama daha kötüsüde oldu ybr nin lastiklerini ybr kullananlar bilir orjinali fabrika çıkışı sakura marka lastikler var ve yağmurda sıfır tutuyo ne frenlere tokunabiliyorsun ne viraja girebiliyosun ama bunuda yawaş ve dikkat ederek giderdik...

Ankara-Sakarya arasındaki üçüncü ve pek kullanılmayan yolun bir kısmını
kullanmışsınız, o yoldan her geçişimde aklıma takılır bu yolu motorla almak
vardı diye. Özellikle Nallıhan-Akyazı arası olağanüstü güzelliktedir.

cakalaz
Hayırdır bir ara RS125 sayıklıyodun:mrgreen:Emitasyon Ss ci:mrgreen::p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar