Cbr125 & Ybr125...Küçük Hafta Sonu Gezimiz...

umut(umut_utu) ile ben bozüyükte buluştuk umutda inegölden geldi...opetden harita bulduk ve bir güzergah belirledik kendimize hava kapalıydı ama yağmura yakalanmadık taki eskişehire 50 km kala:)çok eğlenceli geçti diyebilirim bir ara abanta gidelim dedik ama okadarına yemedi:)
fotolar telefonla çekildiği için pek net değil af ola:mrgreen: :)

80-90 ağır ağır bozüyük e geldim çok rüzgar vardı

yol çok tenhaydı canım sıkılmaya başladı çareyi orayı burayı çekmekte buldum:cherry::mrgreen:

bozüyük e geldim umutu bekliyorum 45 dk sürdü umutun gelmesi aslında bu kadar sürmezdi ama yawaş gelmiş demekki:cherry::mrgreen::)

buda metehan abim için :):cherry::p:p

yağmur bulutları gözüktü ama bulut önden bizde arkasından gidiyorduk yağmur yağmuryor fakat yerler ıslak o ıslatıyor biz arkasından kovalıyoruz:):p

sigara ve muhabbet molası bu mekanı hala unutamıyorum çok sessiz bir yerdi sadece kuşların sesi rüzgarın ince fısıltısı süperdi...

bunlar sadece üşenmeyip durupda fotorafını çekdiğimiz manzalar daha ne manzaralar var ama hepsi bizde saklı:mrgreen::cherry:

çek şirin memleket ya GÖYNÜk..

katırlar artık gidegele gidegele gidegele gidegele gidegele:cherry::cherry:yolu ezberlemişler kendileri gidiyorlar kendileri geliyor:):mrgreen:

umut haritayı elinden hiç bırakmadı kaybolsak nereye kaybolucaksak:mrgreen:Abanta gitme planları yapılıyor ama hava durumu ve saat göze alınıyor iptal oluyor...başka bi değişle bitarafımız yemiyo..

2 japon bizi hiç üzmedi 95-100krş yaktı toplam cbr da ybr de(seneye 2 tane dl olabilir bu fotoraflarda kısmet inşallah:cherry::cherry::mrgreen::mrgreen::))

bu normal hali:):):p:p

yorgunluk baş gösderdi karnımız açıkdı..soluğu pizzacıda aldık:mrgreen:

ve SON!...
herşeye rağmen çok eğlenceli geçdi...Hayırlı Yolculuklaarrrr:cat::rendeer:

güzel gezi olmuş:cat:. yolların ıslak olması hariç hava da tam gezi havası gibi görünüyor. paylaşıma teşekkürler.

Güzel bir gezi olmuş.. :cat:
Bu arada CIBIR'ın plakası .. SE ... oldugu için ayrıca hoşuma gitti.. :mrgreen:
SE: Serhat Ekinci

Paylaşımınız için teşekkürler.. :rendeer:

teşekkürler arkadaşlar resmin birine bittim,Allah banada öyle bir ev nasip etsin,giriş gözüküyor ağaçların arasından girişi var.arkada köy evi...................

198jr9.png

Gölpazarı - Göynük yolunu bilirim. Manzara fln süper.
Hep methederler bi gitmek nasip olmadı...:cyclopsan

:cat:

tekerinize sağlık arkadaşlar.Güzel bi gezi olmuş Paylaşım için teşekkürler:cat:

buda metehan abim için :):cherry::p:p

:

vayyy aadamaım kankam Beyfa...Mete Han tarihinde ilk msnle konuştuğum kişidir kendiler...gözümü onda açtım...:p

sağol kanka...ilk web camde ben seni gördüm yav...:p

Allaha emanet olun...:rendeer:

güzel gezi valla...helal olsun...yakışır size...

paylaşımın için teşekkürler..
fotolar içinde ..
kazasız sürüşlere gezxilere devam...

Moderatör (forrap)
Fotoğraflar için teşekkürler Faruk:)İyi gezmişsiniz...
Devamlarını bekliyoruz.

Devamı biraz zor gelir ya ybr yle bitmiyor yollar bize DL lazımm!!!:mrgreen::cherry:

böyle motorcu kardeşler gerek
iyi gezi olmuş
eminim çok keyifli de olmuştur

Aferim gençler. Güzel gezi olmuş.
Tabii ki 80-90'la gideceksiniz. Motorsiklet hız sınırını biliyorsunuz. :bounce:
İyice piştikten sonra DL'ler...

3 senedir piştik zaten yauf yanacaz artık:) sendemi gsr yle uzun yolda 70.80le gidiyosun:)

3 senedir piştik zaten yauf yanacaz artık:) sendemi gsr yle uzun yolda 70.80le gidiyosun:)

Tamam, haklısın. Elinin altında ekstra güç olmasının zararı yok. Özür diliyorum. :rendeer:

Ama hakikaten yavaş gitmelisiniz arkadaşlar. Amaç gezmek ve çevreyi görmek değil mi? Yavaş gitmek, ama yine de gidebilmek, evde alçıdaki bacağının iyileşmesini bilgisayar veya TV başında beklemekten iyidir...::xrock::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar