Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sen o motoru al da sesini ayarlarız dostum yapacağın ilk iş eline bi oksijen kaynağı almak sonrası gelir ilk önce kapağı kes sonrada abart eksosu al hani arabalara takıyolarya ondan işte eksozun ucuna montele oksijen kaynağı ile ok mükkemmelliğin sesii :cat:
Arkadaşım sesi ne yapacaksın sonra polisle papaz olmak mı? istiyorsun :queen:
Zaten üretilen tüm mamüller gerekli güvenlik testlerinden geçtikten sonra piyasaya sürülüyor.Lastik konusunda için rahat olsun...!gürültü kirliliği mi? yapmak istiyorsun susturucuyu sökersin olur biter.Ama tavsiye etmem...!cbr125 bana göre biraz ince duruyor güzel motor sorun yaşamazsın görüntü açısından benim tercihim cbr125 repsol :cat:
kardeşim lastiği sesi aksesuarını beğenmediysen niye alıyorsunki?!!
adamlar o motoru 125lik mühendisliğine göre tasarlıyorlar gereksiz yere değişim yapma derim
gülü seven dikenine katlanırrrrrrr
honda şöyle 250cc racing getirse ne güzel olur ama.
aslı bu konularda epey bilgili duruyor. şimdi sesler yükselecek ama bir bayanın erkeklere yol yordam anlatması çok güzel olmuş
lastık ıcın jantta lazım sanırım.lastıklerı buyutursen performans duser,yakıt artar. zaten fazla hızlı motor degıl ,iyice yavaşlar.bence dokunma,eger almadıysan fuarı bekle bkarsın 250cc racıng gelır.beraber alırız
yapacagın masraflarla baska bir motor alırsın
200 cc lik çin raceleri var. hem cbrdan 1000 ytl ucuz bi ara bağlarbaşında bi galeride gördüm şöle bi baktım tipi çok ii bence tam race başlangıcı için ucuz hırpala istediğin kadar . Kanunide aynısından getiriyo şimdi .
TrueWolf doğru söylüyor. Hırpalamada özgürsün. Honda da motoru bir yatırsan dünya masraf çıkıyor. Kanuni Race'i öneririm çünkü parça durumu Kanuni'de daha düzenli.
Ben çin motorlarıyla honda yı karşılaştırmıyorum.Tabiki daha iidir.İlk motor olarak maaliyetin her açıdan düşük tutulmasını savunuyorum. Yeni motor kullanacak arkadaşlarında performansı çok ii ve pahalı olan motorlara zıplamasına gerek yok kanımca. Paralarına yazık.
cbr nin ybrden farkı: yol tutuş, denge vs vs daha iyi.. hız ve güç olarakta öyle.. su soğutma, arka disk fren, arka seledeki (ufakta olsa) bagaj, hararet göstergesi, ve sonuç olarak honda kalitesi ile bayağı farkı war.. :cat: